De beste kinderwinkels van de Zaanstreek

Heb je zin om te shoppen bij een leuke kindershop met bijzondere merken, in plaats van bij de grote ketens die allemaal hetzelfde verkopen? Het is niet eenvoudig om een goede kinderspeciaalzaak te vinden, maar in de Zaanstreek zijn ze er wel degelijk.

Deze shoppingtip laat je zien waar deze bijzondere  adresjes voor kinderen te vinden zijn. Hier vind je geen grote ketens met eenheidsworst, maar unieke winkels met een eigen signatuur. En heel belangrijk, hier weten ze nog wat service is. In de door ons geselecteerde winkels worden jij en je kind(eren) goed geadviseerd en heerlijk geholpen. Kleding wordt geshowd en voetjes vakkundig opgemeten.

 

  1. Jazzygean – Zuiddijk 28, Zaandam Zoek je merkkleding voor je kinderen, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is JazzyGean de shoppingtip voor jou. Hier vind je pre-loved (tweedehands) Kids Fashion van populaire merken als Bengh, kik kid, Vingino, Ga, Moncler en Armani Junior. Allemaal van hoge kwaliteit, dus vlekkeloos schoon, intact en af en toe zelfs nog met label.

  2. Bluf’t – Gedempte gracht 84, Zaandam Weg met de saaiheid en massaproductie! Kom lekker samen met je kind winkelen bij Bluf`t kinder- en damesmode in Zaandam. Hier vind je bijna honderd vierkante meter shopgeluk met trendy modemerken als Vingino, Name it, My Brand, Salty Dog en Outfitters. Super handig, je kunt hier zowel jezelf als je kind in het nieuw steken.

  3. Hatshoe! kinderschoenen – Krommeniëerweg 10, Wormerveer De grootste kinderschoenenwinkel van Noord-Holland vind je in Wormerveer. Hatshoe! staat in de regio bekend om het enorme assortiment kinderschoenen in de maten 18 tot en met 41. Je kunt hier kiezen uit wel veertig verschillende merken, waaronder Clic, Shoesme en Converse, maar ook kleine exclusieve namen Bumper, Zecchino d’Oro, en Metro sneakers. Kindervoetjes worden hier deskundig elektronisch opgemeten.

  4. ‘t Winkeltje – Dorpsstraat 53a, Landsmeer Ook in het centrum van Landsmeer kun je geweldig slagen voor tweedehands dames- en kinderkleding van mooie merken. Bij ‘t Winkeltje  wisselt de collectie snel, en hangt er dus altijd wat nieuws in de rekken.

  5. Next Step Kinderschoenen – Kaaikhof 10, Assendelft In het gezellige winkelcentrum van Assendelft zit sinds maart 2014 een kinderschoenenwinkel met echte kwaliteit-schoenen. Je kan er lekker gratis parkeren en in de winkel kan je het passen van de schoenen aan het aardige personeel overlaten. Je staat zo weer buiten met zeker op zijn minst 1 paar mooie nieuwe stappers…

  6. Mamo’s baby- en kinderkleding – Wormer en Landsmeer
    Hele kleine winkeltjes, in Wormer en (NIEUW!) vanaf augustus ook in Landsmeer met leuke collecties van oa Salty Dog en Dirkje. Geen doorsnee winkel met grote rekken, maar alles hangt om je heen tot hoog tot het plafond, duidelijk uitgestald. Zowel voor jongens als meisjes kan je hier makkelijk slagen!