FITSYOU2

Gezellig winkelen in de Spiegelstraat in Bussum!

FITSYOU2

FitsYou2 wil jou van het vooroordeel afhalen dat positiekleding saai en oubollig is. De meeste zwangeren hebben nog steeds het idee dat zij de komende maanden van hun zwangerschap tuttig gekleed door het leven moeten gaan. De ontwikkelingen van de laatste jaren op zwangerschapskleding gebied laten echter zien, dat dit zeker niet hoeft. De positiemode die FitsYou2 in haar assortiment heeft is trendy en zéér comfortabel.

Daardoor zie je er niet alleen leuk uit, maar is alles ook nog zeer prettig draagbaar. Dit laatste is voor een zwangere vrouw van groot belang. Daarnaast laat FitsYou2 zien dat veel van de zwangerschapsmode tegenwoordig ook door niet zwangere vrouwen gedragen kan worden. Hierdoor schrik je niet af van het idee “ik koop dit maar voor een paar maanden”. Jij kan dit ook na je zwangerschap blijven dragen. Vandaar de naam FitsYou2, wat je kan uitleggen als ‘Past jullie twee’ en ‘Past jou ook…’.

Mode die iedereen past
Wij zijn gespecialiseerd in positiekleding en verkopen QueenMum, Love2Wait, MamaLicious, Noppies, 9Fashion, Anita. Tevens verkooppunt van Pimps&Pearls, unieke handgemaakte sieraden. Wij verkopen alles wat je tijdens je zwangerschap nodig hebt.
Onze kleding is trendy, comfortabel en ook geschikt voor niet-zwangeren.

Webshop
Geen tijd om te shoppen? Bestel via onze webshop:
www.zwangerschapsmodeenmeer.nl

Adres

Spiegelstraat 2b
1405 HW Bussum
035 - 698 2332

www.fitsyou2.nl

FITSYOU2

×

Openingstijden

maandag gesloten
di t/m vr 10.00 tot 17.30
za 10.00 tot 17.00