SHOPPEN BLARICUM

Combineer een heerlijk ouderwets een dagje shoppen in het mooie Laren met een bezoek aan Blaricum! Waan jezelf een echte Gooische vrouw en winkel gezellig tussen de Bekende Nederlanders. Het winkelgebied is lekker overzichtelijk en er is een ruime keuze uit chique shops. Je kunt goed parkeren in de buurt van winkels en horeca, en op het Oranjeweitje voor de kerk aan de Torenlaan.

 

blaricum route

 

 1. Rust Wat – Schapendrift 79

  Begin je shopping route met een kop koffie of een lekkere lunch bij restaurant Rust Wat. Met mooi weer kun je hier heerlijk zitten op meest romantische terras van Nederland. Ook restaurant Tafelberg is open voor lunch.

 2. Altijd bloemen – Dorpsstraat 9d

  De fijnste bloemenwinkel met de meest waanzinnige rozen. Hier moet je zeker even gaan kijken, en al koop je maar één roos, de eigenaresse verpakt hem met evenveel liefde als een hele bos.

 3. At Freddy’s fashion & gifts – Dorpsstraat 11a

  Een pandje verder vind je een stijlvolle winkel met de mooiste merken voor vlotte vrouwen. Om je outfit helemaal af te maken ook een ruime keuze in tassen, riemen, sjawls, schoenen, sieraden, bijzondere cadeaus, beenmode en bodywear.

 4. Seconda –  Dorpsstraat 9a

  Let je graag op de prijzen, loop dan vooral binnen bij Seconda. Een op en top verzorgde tweedehands zaak luxe merkkleding, monstercollecties en partijen van winkels, waarbij je werkelijk geen idee hebt dat het tweedehands is. Vraag even na de avondkleding, die hangt in de kelder!

 5. Gooische Fashion Outlet – Dorpsstraat 5b

  Heb je nu de smaak te pakken? Ga dan nu door naar de Gooische Fashion Outlet. In deze enorme winkel vind je zowel nieuw als gedragen kleding. Nieuwe kleding komt van restpartijen van groothandels, agenten en boetieks, en heeft kortingen van 40 – 70% op de originele winkelprijs!

 6. StudioEricGutter – Huizerweg 2

  De styliste van bekend Nederland heeft een geweldige collectie meubelen, verlichting, stoffen en accessoires. De hele collectie is samengesteld door Erik Gutter zelf. Je krijgt het gevoel alsof je in een chique wooncatalogus rondloopt…

 7. Maison van Belle – Torenlaan 58

  Maak je outfit af met de prachtige tijdloze sieraden van Maison van Belle. Je kunt ze natuurlijk online te bestellen,  maar je kunt ook een afspraak maken voor ‘private shopping’ in de showroom in Blaricum!

 8. Aan het einde van zo’n drukke dag heb je wel een lekker diner verdiend. Er is volop keuze voor een goede maaltijd bij Rust Wat (Schapendrift 79) bijvoorbeeld een  salade riche met gemarineerde zalm en rosé gebraden lamsribstuk.

  Bij De Goede Gooier ( Crailoseweg 151) wordt ambachtelijk gewerkt met verse ingrediënten en krijg je heerlijke seizoensgerechten, bereid in eigen keuken. Tafelberg (Oude Naarderweg 2) kookt internationaal met veel lekkere kleine gerechten zoals antipasti en sushi, visspecialiteiten en scharrelvlees.

  Of houd je meer van Oosters? Laat je dan verrassen bij The Red Sun Blaricum (Huizerweg 3) met een combinatie van gerechten uit de Chinese en Japanse keuken. Eindeloze variatiemogelijkheden, waardoor echt álle zintuigen worden geprikkeld.