Shoppingroute Wormerveer!

Je kunt voor winkelen in Wormerveer gerust een dagje uittrekken...

Langs de Zaan vind je een gezellig winkelgebied, waaruit de beste winkels voor je zijn geselecteerd.
Je kunt deze winkelroute lopend of fietsend afleggen. Maar ook gewoon met de auto, want je kunt overal voor de deur parkeren.
In Wormerveer PARKEER JE GRATIS MET DE BLAUWE KAART.

winkels in de zaanbocht special in wormerveer

 

 1. Stelling Wonen – Zaanweg 15-16-17
  Een mooi begin van je bezoek aan Wormerveer: Parkeer voor de deur bij Stelling Wonen en geniet van de mooie design spullen die hier zijn uitgestalt. Voor elke vraag over wooninrichting hebben ze hier een antwoord!

 2. Heerlijk Biologisch – Zaanweg 69
  Rij vanuit Stelling wonen iets verder door. Dan ziet komt u aan bij Heerlijk. Dit is de best gesorteerde biologische winkel uit de regio! Nu vast kijken zodat je straks niet vergeet om hier boodschappen in te slaan voor je naar huis gaat.

 3. K ’OOK! – Zaanweg 72
  Iets verder aan de Zaan, zeker binnen lopen bij deze  culinaire cadeau- en kookwinkel. Een walhalla voor kookliefhebbers en fijnproevers. Er worden ook regelmatig kookdemonstraties en proeverijen georganiseerd.

 4. Marjon Graas Schoenenmode – Zaanweg 73
  Nog een deur verder een aanrader voor elke schoenliefhebber. Hier koop je schoenen uit een trendy collectie van bijzondere merken die je niet overal ziet!

 5. Zazou Fashion – Stationsstraat 2
  Als je de straat oversteekt ga je even een klein stukje de stationsstraat in. Daar zit aan je rechterhand Zazou met een collectie van de merken zoals Modström en Esprit.

 6. De Koffiezaak – Zaanweg 82
  Weer terug naar de Zaan: even een tussenstop maken voor echte goede koffie, met wat lekkers…

 7. Wala Lingerie, badkleding en mode – Zaanweg 96-97
  Iets verder door lopen vanuit de Koffiezaak, kom je Wala tegen. Een grote collectie lingerie, badkleding en mode voor dames. In een deel van de winkel is ook een herenafdeling!

 8. Heine Kleding – Zaanweg 116
  Yes! Gelukkig nog een zaak waar je herenkleding kan kopen. Grote keuze voor een zakelijke outfit maar ook veel casuele kleding.

 9. Saenkanter Men & Women – Zaanweg 119
  Richting de hoek van de straat vind je nog een grote modewinkel. Hier een ruim aanbod voor dames en heren. En net weer andere merken als bij de voorgaande stores!

 10. Sietste Koene Mode – Marktstraat 1
  Vanuit de Zaanweg sla je linksaf de Marktstraat in naar Sietske Koene Mode. Hier vind je merken als Smilla, Coster Copenhagen en Max Volmáry. En toppers als Kyra en Ko, No Man’s Land en Annette Görtz, Milestone, La Fée Maraboutée en Uno Due.

 11. Grand Café De Kroon – Markstraat 11
  Na al dat winkelen kun je heerlijk bijkomen bij dit gezellige Grand Café, knus binnen of bij warmer weer op het zonnige terras. Hier worden de broodjes vers voor je afgebakken en belegd, en het bier gebrouwen in de huisbrouwerij. Je kunt er ook prima borrelen of vanaf 17.00 uur dineren.

 12. 4Udesigned – Esdoornlaan 40
  Houd je van design meubels en wil je niet teveel betalen?  Dan moet je voor je echt naar huis gaat langs bij 4UDesigned. Dit is een enorme showroom van 600 m2 met een scherp geprijsde collectie designmeubels die ook via de webshop wordt verkocht. Dus je kan daar vast een kijkje nemen.