Afhalen en bezorgen in Noord

“TERUG BIJ AF(HAAL). Noord blijft koken. En niet alleen van woede ;-)”

Restaurant Stork had het in haar nieuwsbrief mooi verwoord. Een gevoel wat breed gedragen wordt door velen… Voor de horeca die zo zijn best heeft gedaan om een avondje uit eten, goed en veilig te organiseren, was de tweede sluiting natuurlijk een flinke domper.

Maar gelukkig kookt en brouwt Noord door! En kunnen wij thuis ons leven wat opvrolijken met lekker eten & drinken.

Hier een overzicht van de mooiste horeca adressen in Amsterdam Noord (in willekeurige volgorde) waar je eten kan AFHALEN of laten BEZORGEN. Niet alleen leuk, makkelijk en lekker; je steunt hiermee ook nog eens de lokale ondernemers in jouw buurt!

Nr 1-7: Hamerkwartier/vd Pek | Nr 7-11: NDSM | Nr 10-11 Nieuwendammerdijk | 12-14 Kadoelen/Oostzanerwerf/Zonneplein

 1. Restaurant Stork AFHAAL/BEZORG do-zo

  Luxe fruits de mer plateau, fijne lunchbox of een  3 gangen diner voor twee voor een luxe-avondje thuis. Het wekelijks wisselende menu is te vinden op Facebook en op de website waar je ook kan bestellen.
  Tip: oesters als voorafje!

 2.  FC-Hyena AFHAAL do-zo

  Al je favoriete FCH gerechten om mee te nemen en thuis op te warmen (of als je wilt kan je het ook warm mee krijgen). De take away keuken is geopend van donderdag tot zondag tussen 17.00 en 20.00 uur. Er is een wisselend menu.
  Tip: combineer je take away met een mooie film!

 3. Hotel de Goudfazant AFHAAL di-zo

  Hier geen bezorgmaaltijden maar een mega originele supermarkt: Vendejo de Goudfazant. Met zelfgemaakte soepen en ander lekkers wat je thuis op kan warmen. Heerlijk brood, wijn, limo en lots more! Geen online menu maar gewoon langsgaan in de ‘supermarkt’ is het advies. Dinsdag t/m zondag vanaf 12u

 4. Walhalla Brouwerij BEZORGEN hemels bier

  Bij Walhalla bestel je uit de microbrouwerij de lievelingsbieren van de goden.
  Keuze uit leuke pakketten via de website die ze maandag, woensdag & vrijdag versturen.

 5. Cafe Ons AFHAAL/BEZORG elke dag!

  Van 16 t/m 20.30 kan je per telefoon of via bestellen@cafeons.nl je order doorgeven. Van Albondigas balletjes in tomatensaus, salades tot  smakelijke hoofdgerechten en heerlijk zoete toet. Het actuele menu staat op de homepage.

  Tip: ook kindermenu!

 6. Café Modern AFHAAL zaterdag

  Elke zaterdag kan je een culinair 4-gangen menu ophalen voor €28,50 p.p. Je kan het menu bekijken op facebook of insta en daarna je bestelling met de keuze van je maaltijden mailen. Uit eten bij je thuis!

 7. il Pecorino AFHAAL/BEZORG elke dag!

  7 dagen per week bestel je online de beste pizza en/of pasta om daarna af te halen of te laten bezorgen in heel Amsterdam-noord.
  Tip: geef je bestelling ongeveer 1 uur voor de gewenste bezorgtijd door!

 8. Noorderlicht AFHAAL/BEZORG ma-za

  Veel lekkere gerechtjes die smaakvol en overzichtelijk op de website staan. Keuze uit Mezze, soep en salades, diner, bijgerechten, kidsmenu en desserts. Veel VEGA 🙂

  Bijzonder: er zit een filter op de website waarmee je op ingredienten kan filteren. Wil je bijv. geen granen? Dan selecteer je dat en dan blijft er nog steeds genoeg over! Niet voor niks won Noorderlicht de publieksprijs van de Gaia Green Awards.

 9. Pllek BEZORGEN elke dag!

  Via Thuisbezorgd kan je zo ongeveer de hele kaart die je gewend was van Pllek, bestellen en laten bezorgen. Dus ook al moet je het mooie uitzicht even missen, van de (h)eerlijke gerechten kan je blijven genieten.

  Tip: bestel hier je lunch tijdens je (thuis)werk!

 10. Fred’s Kitchen AFHAAL/BEZORG woe-z0

  De lekkerste sushi en andere toppers thuis op de bank. Het heerlijke take away menu kan je o.a. vinden op instagram. Bestellingen kunnen telefonisch of whatsapp worden doorgegeven op 0685764379 of per email via info@fredskitchen.nl Bestellingen kunnen tussen 16.30 en 21.00u afgehaald worden of ze bezorgen gratis aan huis in A’dam-Noord, Landsmeer en Oostzaan.

 11. Restaurant IJLAND AFHAAL/BEZORG elke dag!

  Verse stampotten om van te watertanden met lekkere bijgerechten (zoals gehaktbal, rookworst en stoofvlees) voor 9,50
  Te bestellen via de website en af te. halen of thuis laten bezorgen.

  Tip: bestel er een lekker biertje bij!

 12. Pizzabakkers Noord AFHAAL/BEZORG elke dag!

  Heerlijke antipasti, pizza’s, salades kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip. Of laten bezorgen voor een kleine meerprijs.

  Tip: ze hebben een super leuk picknick pakket!

 13. Café ‘t Sluisje AFHAAL/BEZORG woe-z0

  Elke week een andere heerlijke “Sluispot” en verder de vaste gerechten. Het menu vindt je op facebook.  Tussen 16:00 en 20:00 kan je bestellen en afhalen. De bestelling kan je telefonisch doorgeven: 020 636 1712

  Tip: ze hebben een leuke Sluis-Thuis-Bierbox met 4 Sluisbieren en 2 Sluisglazen, nootjes en olijven.

 14. Proost&Stroop AFHAAL woe-zo

  Pannekoeken in alle soorten. Naturel, met spek, kaas, of een heerlijke wereldpannekoek. Verder burgers, snacks en biertjes uit de eigen brouwerij. Via de website zie je het afhaal-menu. Je kan je bestelling doorgeven wo-zo tot 19.00 uur

 15. Pina’s Grill AFHAAL/BEZORG woe-z0

  Verschillende burgers met diverse toppings, Surinaamse roti, knapperige kip en spareribs, kipsate en heerlijke veganistische pasta. Zomaar een greep uit de menukaart.

  Het afhaal/bezorg-menu is te vinden op facebook.

 16. Spaanders AFHAAL/BEZORG do-zo

  Last but zeker not least de parel op het Zonneplein!

  Origineel take away menu met o.a. een rijk gevulde ‘vrijdag borreltas’!