BEAUTY, WELLNESS & SPORT bij lokale ondernemers in Hilversum

Art of Movement Pilates Hilversum

versterk je spieren rond je lichaamscentrum, zorg voor meer flexibiliteit en verhoog je lichaamsbewustzijn

Art of Movement Pilates Hilversum

Art of Movement

 

Art of Movement, studio voor bewegingstraining, is in 2004 opgericht door Stephanny Turton Kat en beschikt inmiddels over een enthousiast en professioneel team van vijf vaste trainers.

De studio is gevestigd in een uniek Dudok pand Old School Projects in Hilversum, waar twee voormalige, prachtig lichte klaslokalen de ruimte bieden voor verschillende lesvormen.

Bij Art of Movement kun je terecht om te trainen en voor klachten aan rug, nek en schouders, bekken en voeten

De aangeboden trainingen zijn gebaseerd op de Pilates-methode en inzichten uit aanverwante methodes. De geschoolde trainers werken

gericht aan klachten aan onder meer rug, nek en schouders, bekken en voeten. Preventie en herstel staan daarbij centraal.

Bij Art of Mevement train je prive, in een kleine groep op de mat of ben je van harte welkom om mee te gaan op Ibiza Retreats

Privé training:

De trainingen worden gegeven één op één in een privétraining wordt u persoonlijk begeleid door een trainer. De training is één op één waardoor u persoonlijke coaching krijgt, en de trainer aandacht kan geven aan uw individuele doelen. Er wordt gebruik gemaakt van Pilates apparaten.

Mat in kleine groep:

De training vind plaats in een kleine groep met Max 9 personen. Waarbij we werken aan het verdiepen van de diepe spieren en je ademhaling.

Er wordt tijdens de les gebruik gemaakt van verschillende materialen.

Retreat:

Art of Movement organiseert een aantal keer per jaar retreats naar Ibiza. 
De vaste retreats zijn in het voorjaar en najaar, maar we organiseren ook reizen die volledig zijn afgestemd op uw wensen.

In 7-dagen naar jou persoonlijk meesterschap. Meer info

Adres

Eemnesserweg 107
1221 CW Hilversum
06 - 16 42 64 41

www.artofmovement.nl

Art of Movement Pilates Hilversum

×

Openingstijden

op afspraak