speciale adressen voor FOOD, WIJN, CATERING Purmerend

Bakkerij Mickey Egstorf

Puur ambachtelijk brood uit Purmerend

Bakkerij Mickey Egstorf

Bakkerij Mickey Egstorf is een bakkerij waar zes dagen in de week vers brood wordt gemaakt met de puurste ingrediënten. Brood zoals brood echt hoort te zijn. Wij gaan weer terug in de tijd en maken het zoals het vroeger werd gemaakt’, aldus Mickey.

Mickey komt uit een bakkersgezin: zijn vader zit vanaf zijn veertiende al in het vak! Toen Mickey zag dat brood een slechte naam begon te krijgen “het zou slecht voor je zijn” besloot hij naar het Bakery Institute te gaan. Hier heeft hij een opleiding gedaan en leer je weer brood zonder conserveringsmiddelen te bakken.

Deze kennis heeft hij weer mee terug genomen naar de zaak van zijn vader en van daar uit is Micky een eigen bakkerij begonnen in Purmerend.

Bij Mickey bakken ze eigen, ambachtelijk brood in een steenoven. Zonder conserveringsmiddelen! Van speltbroden tot zuurdesem. Het brood vult goed waardoor je minder nodig hebt en ziet er mooi uit. Ze bakken de broden alleen met de basisingrediënten bloem, water, zout en gist.’

Naast de broden verkoopt Mickey ook brownies, muffins, chocolade croissantjes en andere lekkernijen.  En klanten kunnen binnen of buiten op het terras terecht voor een kopje thee, chocolademelk of vers kopje koffie van Brizio.

Adres

Nieuwstraat 41
Purmerend
0299 633 464

Bakkerij Mickey Egstorf

×

Openingstijden

maandag tot en met zaterdag van 06.00-17.00