Bende van Blitzz – Baarn

Een gezellige en hippe ontmoetingsplek voor kinderen en volwassenen

Bende van Blitzz – Baarn

De Bende van Blitzz is een gezellige en hippe ontmoetingsplek voor kinderen en volwassenen.
Creatief, eerlijk en gezond.

Speelgoed, kleding en café
Het is niet alleen een kleding- en speelgoedwinkel, maar ook een gezellig café. Wij serveren echte biologische koffie, verse munt thee en heerlijke verse sapjes. Ook bakken wij elke dag verse cake of taart. Kom eens lekker proeven en gezellig rondneuzen.

We verkopen verschillende soorten speelgoed voor thuis of om cadeau te geven. Veilig, leerzaam en verantwoord speelgoed voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Van zoete rammelaars tot uitdagende materialen om te knutselen, spelen, goochelen en samen spelletjes te doen.

Tweedehands kinderkleding
Naast ons gezellige kindercafe, speelgoedwinkel, workshops en kinderfeestjes hebben we nu ook mooi tweedehands kinderkleding.
We zijn heel blij met al die enthousiaste ouders die hun kinderkleding bij de Bende van Blitzz inbrengen!

Samen spelen
Spelen en samen spelen staat centraal bij de Bende van Blitzz. Er is volop speelgelegenheid. Kom samen met mama, papa, opa of oma naar ons kindercafé. Hier kun je spelen, alleen of met andere kinderen. We hebben verschillende soorten speelgoed om de fantasie te prikkelen zoals Kapla, een houten treinbaan, of je kunt wandelen met de poppenwagen.

Workshops
Spelen is ook leren. We geven diverse creatieve en leerzame workshops, op dit moment hebben wij een divers aanbod

Kinderfeestjes in Baarn
Wanneer uw kind dan eindelijk jarig is, zijn er een hoop mogelijkheden om dat leuk te vieren! Natuurlijk wilt uw zoon of dochter dat zijn of haar feest helemaal het einde is! Blitzz Feest organiseert een echt origineel partijtje in een thema naar keuze voor kinderen van 0 – 12 jaar. En daarvoor hoeft u bijna niets te doen. U bent verzekerd van een onvergetelijke middag! De fantasie van de kinderen wordt volop geprikkeld, zo kunnen ze kiezen even een piraat, tovenaar, Spaanse danseres, indiaan of zelfs een krokodil zijn. Kijk hier voor ons leuke aanbod.

Adres

Laanstraat 99
3743 BD Baarn
035 542 6765

www.bendevanblitzz.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur