exclusief voor HUIS & TUIN in Assendelft

Bloemsierkunst Caron

Bloemen en potten in Krommenie en Assendelft

Bloemsierkunst Caron

Bloemsierkunst Caron in Krommenie werd in 1980 opgericht. In 2010 werd een tweede filiaal geopend aan de Kaaikhof, in de nieuwe woonwijk Saendelft in Assendelft.

Het assortiment
Veel bloemen natuurlijk. In alle kleuren en smaakvol gecombineerd in prachtige boeketten. Maar ook de mooiste groene en bloeiende planten en een ruime collectie woonaccessoires van bekende merken. Het is altijd de moeite waard om een kijkje te komen nemen in een van onze winkels. Om inspiratie op te doen, voor een mooi cadeau of om speciale wensen te bespreken. Een boeket laten bezorgen kan natuurlijk ook; daarvoor zijn we aangesloten bij Fleurop.

Bijzondere gelegenheden
Ook bij speciale gebeurtenissen helpen we u graag. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of uitvaart, we bieden een passend en gevarieerd assortiment en verzorgen desgewenst ook de aankleding en decoratie. Op dit soort momenten is persoonlijk contact wenselijk. Neem daarom contact met ons op of loop binnen in een van onze winkels, we bespreken graag de mogelijkheden. Daar nemen we alle tijd voor.

Zakelijke markt
Bedrijven in de regio kunnen ook op ons rekenen. Van wekelijks een bloemetje op de balie tot het aankleden en versieren van zalen en congrescentra. Uw zakelijke relatie bedanken of feliciteren middels een mooi boeket? Wij bezorgen door heel Nederland. Gegarandeerd snel en persoonlijk overhandigd. Bel of mail ons, dan bespreken we de mogelijkheden.

Prachtige boeketten vers van de veiling, u bestelt ze eenvoudig in onze webshop. Of kom eens langs in een van onze sfeervolle winkels

Adres

Rosariumplein 4-5
1561 DX Krommenie Assendelft
075 640 39 51

Kaaikhof 30
1567 JP Assendelft
075 640 39 53

www.bloemsierkunstcaron.nl

Bloemsierkunst Caron

×

Openingstijden

Krommenie
Ma t/m vrij 08:30 - 18:00 uur
Donderdag koopavond
Zaterdag 08:30 - 17:00 uur

Assendelft
Maandag 11:30 - 18:00 uur
Di t/m vrij 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:30 - 17:00 uur