de BESTE RESTAURANTS uit Zaandam

De Hoop op de Swarte Walvis

Geraffineerd dineren met uitzicht op de Zaanse schans

De Hoop op de Swarte Walvis

Monumentaal dineren
Sfeervol dineren midden op de Zaanse Schans? Dat kan bij ‘De Hoop op De Swarte Walvis’ U kunt in de sfeervolle brasserie lunchen en in het restaurant kunt u ’s avonds a la carte dineren. De keuken is Frans-Internationaal georiënteerd, werkend met regionale en seizoensgebonden producten. Er is een dagelijks wisselend keuzemenu, vanaf €35,00 voor drie gangen. Op warme dagen kunt u ook op het buitenterras aan de Zaan lunchen of dineren. Om verzekerd te zijn van een tafel graag op tijd reserveren!

Saens speciaalbier
Er zijn slechts weinig (restaurant)bars zo authentiek en sfeervol, met aan drie zijden panoramazicht op de historische Zaanoever en molens. ‘De Hoop op De Swarte Walvis’ tapt het eigen Saense Speciaalbier en heeft een grote sortering whisky, cognac en grappa. De bar kan eventueel ook worden afgehuurd voor een gezelschap, vraag naar de mogelijkheden.

Overnachten in stijl
Direct naast het restaurant bevindt zich een van de mooiste B&B’s van Nederland, Heerlijck Slaapen. De zes kamers bevinden zich in drie monumentale panden, direct aan het water. Het afwerkingsniveau is hoog, evenals de persoonlijke service. Bij mooi weer kunt u in de tuin zitten.

Adres

Kalverringdijk 15
1509BT Zaandam
075 616 5629

www.dewalvis.eu

De Hoop op de Swarte Walvis

×

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag
Lunch 12:00 - 15:30
Diner 18:00 - 21:30