BEAUTY, WELLNESS & SPORT bij lokale ondernemers in Wormer

D.I.O Drogisterij Sandra

Een winkel vol verwennerij in Wormer

D.I.O Drogisterij Sandra

voedingssupplementen
D.I.O. Drogisterij Sandra voegt echt iets toe aan het winkelcentrum in het dorp. Er is een uitgebreid assortiment met echte drogisterij- en parfumerieartikelen, maar vooral ook veel voedingssupplementen en een groot fun assortiment. De enthousiaste medewerkers zijn gediplomeerd drogist of assistent drogist en blijven altijd bezig met nascholing om up-to-date te blijven.

Veel extra’s
Bij D.I.O krijgt u uitgebreid advies over alle merken vitamines. Als iets niet op voorraad is kan dit altijd besteld worden. De D.I.O. formule voegt echt iets toe aan de winkel, zoals leuke folders vol aantrekkelijke aanbiedingen.

Schoonheidssalon en pedicure
Ook kunt u terecht in de salon voor diverse gezichtsbehandelingen. Er wordt gewerkt met merk Blond Cosmetics, een voor 98% natuurlijk merk met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Daarnaast is er één keer in de week ook een pedicure aanwezig met diploma’s voor reuma en diabetici. Deze is aangesloten bij Provoet, een organisatie voor vakbekwame pedicure’s, waardoor u de rekening kunt inleveren bij uw zorgverzekeraar.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Di, wo, vrij 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00