Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Pilates retreat IBIZA – Relax & Recharge yourself

april 3, 2019 - april 10, 2019

Pilates retreat IBIZA 2019

Pilates retreat IBIZA Relax & Recharge yourself

In 7 dagen op weg naar je persoonlijk meesterschap; een bijzondere week aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelingen. Stel jou persoonlijke doelen en vind de ruimte om keuzes te maken tijdens deze reis. Voel meer vrijheid in jouw lichaam en geest.

Het resultaat van deze retreat week is; een soepel en krachtig lijf met een heldere geest.

Elke dag bewust bewegen en in contact komen met je lichaam, gezond en lekker eten op een prachtige en serene plek, versterk de verbinding tussen lichaam en geest. Bewustwording van beweging- en denkpatronen creСert ruimte om jouw doelen en keuzes te volgen.

Werk aan jouw algehele vitaliteit met de tools die je worden gegeven. Kijk naar hoe jij beweegt en wat jou doet bewegen, de samenhang tussen bewegen en denken, lichaam en geest is onmiskenbaar.

Stephanny van Art of Movement inspireert; ze traint jou deze week samen met een team van ervaren professionals in een klein gezelschap op het magische eiland Ibiza, bij het (her)vinden van nieuwe bewegings-en denkpatronen. Op praktische wijze oefent zij jou om jouw lichaam en geest soepel te houden en de kracht in jouw lichaam te (her)vinden.

 

Locatie

Je zal tijdens dit retreat in het prachtige finca ‘Can Rosa’ verblijven. Deze locatie is echt een unieke plek en zal zeker bijdragen aan een onvergetelijke week. Het is een plek om tot jezelf te komen en rust te vinden. De finca is geheel gerenoveerd en voorzien van alle moderne faciliteiten.

De finca beschikt over acht slaapkamers zes hiervan bevinden zich in de finca en twee bevinden zich in een aangrenzend stenen huisje. Er zijn drie badkamers in de finca en een in het privОhuisje. In de finca is een verwarmde binnen Yogashala voor de Pilates lessen, als het weer het toelaat kunnen de lessen ook plaats vinden op het Yogadek buiten. Het zwembad met ruim terras is een heerlijke plek om samen te komen, te ontspannen met een goed boek of natuurlijk een duik te nemen.

De locatie ligt vlakbij het dorpje Santa Gertudis, Santa Gertrudis is een pittoresk dorp, waar je diverse leuke winkeltjes en restaurantjes vindt. Het dorp ligt op zo’n 10 min rijden of 25min lopen van de finca.

Pilates retreat IBIZA 2019

Pilates en Yoga tijden het retreat

Tijdens dit retreat wordt er Pilates en een Yoga les gegeven. De pilateslessen vinden plaats in de yogashala, de pilateslessen worden gegeven in de ochtend en de restore & release lessen worden gegeven in de namiddag. Op ООn van de dagen tijdens het retreat vindt er een Yoga les plaats op het strand met aansluitend een heerlijke verse lunch op het strand.

Dit retreat is voor iedereen geschikt. Het is niet nodig eerder Pilates of Yoga te hebben beoefend. De lessen worden afgestemd op het niveau van de groep. Ook als je nog geen ervaring hebt met Pilates en Yoga ben je van harte welkom.

Heb je een keer geen zin om deel te nemen aan een les ? Geen probleem, je bent vrij om te doen waar jij zin in hebt. Het is immers jouw retreat.

 

Pilates retreat IBIZA 2019

 

Massage, Reiki en Pilates coaching tijdens het Retreat

Het is mogelijk tijdens dit retreat om een massage, reiki-behandeling of een prive Pilates coaching sessie bij te boeken. Dit kan bij Rachel Davidson of Stephanny Turton-Kat. Dit geeft jouw retreat net dat beetje extra.

De massage en reiki-behandeling worden op een massage tafel gegeven, de privО Pilates coaching sessies worden gegeven in de Yogashala.

De kosten hiervan bedragen: €50,- voor 60min, €65,- voor 75min en €80-, voor 90min.

 

Gezonde voeding tijdens het Retreat

Naast de Pilates en Yoga is voeding een belangrijk onderdeel van dit retreat. Iedere dag worden met liefde heerlijke vegetarische en veganistische gerechten bereid door Maria. Genieten van wat de natuur ons te bieden heeft staat centraal tijdens dit retreat. De maaltijden worden gemaakt met zoveel mogelijk lokale en biologische seizoensproducten die uit de omgeving komen.

Als je speciale dieet wensen hebt kan je dat op het aanmeld formulier vermelden, dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

Pilates retreat IBIZA 2019

 

Groepsgrootte

Minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers

Team

3 t/m 9 april 2019: Stephanny Turton-Kat, Rachel Davidson, Maria Talavera en Tessa Bijloo.

Kosten

Twee-persoons gedeelde kamer met eigen badkamer – €1500-, Persoons prive kamer met tweepersoonsbed €1800-,.

 

Pilates retreat IBIZA 2019

Inclusief tijdens dit Retreat

  • 6x Overnachting
  • 4x Pilatesles
  • 4x Restore & Release les
  • 1x Yoga les op het strand
  • 6x Ochtend meditatie
  • Alle maaltijden en diverse tussendoortjes. (vegetarisch en veganistisch). m.u.v lunch en diner op de vrije dag.
  • Thee en water de gehele dag, koffie optioneel bij ontbijt en na dinner. In de middag is er vers sap of een smoothie.
  • Er is de hele dag vers fruit om te pakken.
  • Je bed is bij aankomst al opgemaakt en er liggen handdoeken voor je klaar.

Exclusief tijdens dit Retreat

– Vliegticket
– Annulerings- en reisverzekering
Autohuur

Optioneel bij te boeken

– Massage
– Reiki-behandeling
– Prive Pilates coaching sessie

 

Art of Movement
Studio voor Pilates bewegingstraining
Eemnesserweg 107
1221 CW Hilversum
T: 06 – 16426441
E: studio@artofmovement.nl

Website art of movement