Amsterdam Noord

FASHION & TEA

heerlijk genieten van een eerlijke kop koffie of thee tijdens het shoppen

FASHION & TEA

Leuk adres op van der Pekstraat

In deze nieuwe concept store op de Van der Pekstraat in Amsterdam Noord vind je fashion en accessoires van zowel de bekende als juist de kleinere onbekende merken. In de ene helft van de winkel vind je al sieraden, horloges, lederwaren en kleding en de andere helft van de winkel is ingericht als kleine lunchroom.

FOOD & DRINKS

Naast de uitgebreide thee selectie van Betjeman and Barton kun je genieten van heerlijke koffie van het merk Red Beans. Gemaakt van 100% Arabica koffiebonen, handgeplukt en biologisch verbouwd. Op onze kaart vind je de vers gebakken taarten van de Taartenkamer en diverse broodjes met dagverse ingredi├źnten van locale ondernemers uit Noord.

COFFEE & TEA TO GO

Ben je lekker aan het rondstruinen op de nieuwe biologische markt op de Van der Pek, op weg naar de pont, of juist vanuit de stad op weg naar een van de creatieve broedplaatsen in Noord en heb je geen tijd om even lekker te zitten, dan is er ook altijd coffee of tea to go beschikbaar zodat je snel weer op pad kan.

ONLINE STORE

Heb je even geen tijd om langs te komen kijk dan op onze website, wij zetten alle collecties altijd online zodat je ook makkelijk vanuit huis kan bestellen. Alles wordt gratis bij je thuisbezorgd.

 

Adres

Van der Pekstraat 40hs
1031 EB Amsterdam
020-7530450

www.fashionandtea.nl

Openingstijden

woensdag t/m zaterdag is de winkel open

zondag, maandag en dinsdag is de winkel als inspirerende creatieve plek af te huren om te vergaderen of brainstormen