FlorenciPlus huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding met overgangsgarantie

FlorenciPlus huiswerkbegeleiding

FlorenciPlus huiswerkbegeleiding in Laren (onderdeel van particuliere basisschool Florencius) is een excellent huiswerkinstituut voor kinderen op alle niveaus van het voortgezet onderwijs.
Door hun kleinschalige aanpak (nooit meer dan 4 leerlingen per docent) scoren de kinderen beter op school, gaan hun resultaten met sprongen vooruit en zitten ze goed in hun vel.

Bevlogen docenten


De docenten bij FlorenciPlus huiswerkbegeleiding hebben worden getraind op de unieke, interne opleiding. Zij beheersen voor ieder vak meerdere leerstrategieën en zijn in staat om kinderen te begeleiden volgens de methode die het beste bij hem of bij haar past. Iedere toets wordt door hen begeleid en overhoord.

Iedere leerling heeft bij FlorenciPlus huiswerkbegeleiding een eigen coach die weet wat er speelt. Door kinderen veel aandacht te geven, bij lessen te zoeken naar aansprekende voorbeelden en ze te enthousiasmeren voor een vak wordt een positieve sfeer gecreëerd.

Overgangsgarantie

Dat ze vertrouwen hebben in hun aanpak blijkt uit de geboden overgangsgarantie. FlorenciPlus  garandeert dat leerlingen over gaan naar de volgende klas. Lukt dat niet, dan krijgen ouders hun geld terug.

Kijk voor meer informatie of voor het inplannen van een proefmiddag op www.florenciplus.nl.

 

FlorenciPlus huiswerkbegeleiding maakt sinds 2013 deel uit van particuliere basisschool Florencius en is gevestigd in Laren.

Adres

Leemzeulder 27
1251 AP Laren
035 - 691 25 25

www.florenciplus.nl

FlorenciPlus huiswerkbegeleiding

×

Openingstijden

dagelijks, op afspraak