speciale adressen voor FOOD, WIJN, CATERING Wormerveer

Heerlijk Wormerveer

Heerlijk en gezond shoppen in de Zaanbocht

Heerlijk Wormerveer

Wij bieden jullie op 300m2 een Heerlijke biologisch assortiment aan.
Waar we heel trots op zijn, zijn ons eigen producten die je kunt herkennen aan ons eigen label. Zo importeren wij zelf mooie olijfolie, kopen wij rechtstreeks onze superfoods in en maken wij daarnaast ook heel veel zelf. Zoals soep, tapenades, pesto’s, pastasaus, notenpasta’s, muesli’s en heel veel lekkere taartjes… Bij ons in de winkel ruik het altijd lekker
Ook hebben wij de maaltijd van de dag, dit is een gezonde maaltijd, vers bereid, die je thuis alleen even warm hoeft te maken en dan lekker smullen!

Op Facebook kan je zien wat we gekookt hebben.

Elke dag vers brood, mooie groenten, fruit en zuivel. We hebben echt alles voor je dagelijkse boodschappen, maar zeker ook de bijzondere boodschappen als amandelmeel, vanille extract en quinoa.

Een verjaardag en een kado nodig? We hebben veel lekkere dingen die we als een mooi setje kunnen inpakken voor je. We hebben ook kadobonnen!

Met onze catering service kunnen we heerlijk voor je koken zodat jij zelf bij de visite kan zijn! geheel naar jouw wens, geen vast menu maar echt wat jij lekker vind.

HEERLIJK is niet alleen geselecteerd door Special In, maar ook aangesloten als speciaalzaak bij het collectief “In de Zaanbocht”: zaken met betrokken eigenaren, kwaliteitsproducten, hartelijke bediening en persoonlijke service!

HEERLIJK is opgenomen winkelroute van Wormerveer: een leuke route langs de mooiste winkels en speciaalzaken in Wormerveer.

Adres

Zaanweg 69
1521 DM Wormerveer
075 - 62 14 601

www.heerlijk-eko.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 09.00-18.30
zaterdag 09.00-17.00
zondag gesloten