speciale adressen voor FOOD, WIJN, CATERING Zaanbocht

Hemels IJs

Hemels IJ in Wormerveer

Hemels IJs

In de Zaanbocht bevindt zich Hemels IJS aan de Zaan.

In een jaar tijd is Hemels IJS uitgegroeid tot een absoluut begrip in de hele regio.

Liefhebbers van echt ambachtelijk Italiaans IJS ontdekken de gezellige ijssalon aan de Zaan en reizen per boot, fiets en auto naar de Zaanbocht om zich te verwennen met één van de vele smaken Italiaans IJS.

Lekker in het zonnetje.

Je kunt je ijsje natuurlijk op de krukken binnen in de zaak opeten. Met 100 m2 is er ruimte genoeg. Maar als het zonnetje schijnt zitten de banken voor het pand of aan de waterkant nog veel lekkerder. Het schitterende uitzicht op de Zaan krijg je er dan gratis bij. Hemels IJssalon is een mooie aanvulling op de winkelstand in de Zaanbocht. Met winkels als K’ook, Saenkanter en Wala. Van een uurtje shoppen wordt het steeds meer een dagje shoppen. En dan mag een ijsje van Goemans natuurlijk niet ontbreken.

Vanaf het najaar ook Hemels delicatessen.

Sandrabij smulliefhebbers uit de omgeving waarschijnlijk wel bekend van ‘Lof en Venkel’, start in het najaar ook met de verkoop van delicatessen. Heerlijke kazen, worsten, wijnen, hapjes en belegde broodjes. Alles waarbij het water je in de mond loopt. Dat wordt dus ook nog genieten van ‘hemelse gerechten’. Tot ziens in Hemels!

Tot ziens in Wormerveer!

Adres

Zaanweg 109
1521 DP Wormerveer
075 - 77 28 235

www.hemelsijswormerveer.nl

Openingstijden

Elke dag open van 13.00 tot 21.00 uur.