InfraLigne – Bussum

Niet zomaar een sportclub!

InfraLigne – Bussum

Niet zomaar een sportclub!  

Bij InfraLigne sport je in de keramische infraroodcabine. Deze infraroodstraling zorgt voor een snelle verbranding van calorieën, verhoogt de stofwisseling, verbetert de afvoer van afvalstoffen en werkt heilzaam op spieren, gewrichten en de huid.

Een sessie duurt 30 minuten waarin je tot 1000 calorieën kan verbranden.
De oefeningen worden liggend met weerstand uitgevoerd. Wilt u centimeters verliezen op een gerichte zone? Sterker en strakker worden, afvallen, minder cellulitis of een betere conditie bereiken? Dan is InfraLigne uw oplossing!

Is sporten voor u niet mogelijk vanwege rug-, knie-, heup- of nekklachten? Vanaf nu is dat verleden tijd…ook u kunt sporten! InfraLgne heeft voor iedereen een plan op maat! U wordt altijd begeleid door professionele sportcoaches, zonodig in bijzijn van onze fysiotherapeut. Ook kunt u gebruik maken van onze diëtiste voor het aanpassen van uw voedingspatroon. Dit is de basis voor een gezond, slank en vitaal lichaam.

InfraLigne is kleinschalig en besloten opgezet. U sport met maximaal 5 personen in een gezellige huiskamersfeer. InfraLigne is gevestigd in Heart House waar u gebruik kunt maken van de sfeervolle lounge onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bent u nieuwsgierig geworden naar InfraLigne? Wij bieden u een gratis kennismakingsgesprek aan inclusief een gezondheidsmeting en een sportsessie in de cabine. Uiteraard bent u hierna nergens toe verplicht.

Het team van InfraLigne verwelkomt u graag!

InfraFitness
Binnen 30 minuten het effect van 90 minuten sporten!

Infrafitness is een thermofysisch sportcentrum. Dit betekent dat we sporten in infraroodwarmte. De warmte zorgt voor een snelle opwarming van je spieren waardoor er vrijwel geen spierpijn ontstaat na een training. Bovendien zorgt het voor een optimale transpiratie en een goede afvoer van afvalstoffen. Langer dan 30 minuten sporten is niet nodig omdat je tot 1000 Kcal kan verbranden. Doordat je spieren direct warm zijn kan je 30 minuten actief trainen voor een goede ontwikkeling van je spierkracht. InfraFitness biedt diverse lessen aan op de minitrampoline, BBB training, circuit training en Personal Training.

Personal Training wordt gegeven door Mariela Kruse, meervoudig wereldkampioen kickboksen en gediplomeerd personal/fitness trainer.

Haar training bestaat uit circuittraining, kickboksen en trampoline training. Het trainingsplan wordt geheel afgestemd op op je doelstelling en is te combineren met ondersteuning van onze diëtiste.

InfraLigne en InfraFitness zijn gehuisvest in het HEART HOUSE in Bussum

Adres

Huizerweg 54
1402 AD Bussum
06 - 27 87 82 86

www.infraligne.nl

Openingstijden

op afspraak