speciale adressen voor FOOD, WIJN, CATERING Zaandam

KYRA’s

Grieks eten in Zaandam

KYRA’s

KYRA’S GRIEKSE DELICATESSEN

Middenin Zaandam vind je een klein Grieks winkeltje met allerlei bijzondere en smaakvolle Griekse producten. Griekse wijnen, bonbons, olijfolies, kruiden, kookboeken, vers bereide maaltijden enzovoorts. De keuze uit delicatessen om mee naar huis te nemen is groot!

Lunch en diner
Kyra’s is niet alleen een winkel, maar ook een Griekse taverne in het centrum van Zaandam. Tijdens de lunch en het diner kun je genieten van heerlijke Griekse hapjes en drankjes. Kies uit de vele gerechten van de uitgebreide menukaart, of laat je verrassen door de kok en bestel een “mezedes-menu”; een tafel vol heerlijke Griekse hapjes.

High Tea, High Wine of High Beer
Genieten van een kopje thee, goed glas wijn of verfrissend biertje en bijpassende Griekse hapjes. Al te reserveren vanaf 2 personen. En als de één van bier houdt, en de ander van wijn is dat ook geen probleem.

Kookworkshops en catering
Wil je zelf leren een Griekse maaltijd of High Tea op tafel te toveren? Geef je dan op voor één van de leuke kookworkshops die Kyra’s regelmatig organiseert. Geen zin om zelf in de keuken te staan? Maak dan gebruik van de cateringservice van Kyra’s..

’S ZOMERS HEEFT KYRA’S EEN TERRAS OP DE ROZENGRACHT!

Adres

Rozengracht 67
1506 SH Zaandam
075 - 202 49 21

www.kyras.nl

KYRA’s

×

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag 11:00 — 21:00