exclusief voor HUIS & TUIN in Laren

Linique – Laren

Heerlijk shoppen in de Nieuweweg in Laren

Linique – Laren

Bed, bad en cadeauartikelen bij Linique
Bij Linique in Laren kan iedereen terecht die op zoek is naar naar luxe beddengoed, textiel van topkwaliteit of een mooi geschenk.
Hier is alles te vinden om een badkamer of slaapkamer mooi aankleden. Van prachtige handdoeken en dekbedden, gezellige sierkussentjes, servies tot een gebreide plaid. Linique heeft een zeer uitgebreide collectie!

Luxe beddengoed
Het leven is een stuk aangenamer na een goede nachtrust. Fijn beddengoed helpt daarbij. Een warm dekbed, maar niet te warm. Een stevig kussen, maar niet te hard. Zijdezacht beddengoed, maar niet plakkerig. In Laren vindt u beddengoed dat bij u past.

Luxe handdoeken en badtextiel
Bij woonwinkel Linique vindt u luxe handdoeken en badtextiel van grote merken zoals Cawo, Marc O’Polo home en Pip Studio. Gevestigde namen in de textielbranche die luxe stoffen gebruiken als basis voor hun producten. In de winkel in Laren vindt u een spetterende collectie voor mannen, vrouwen en kinderen.

Leuk cadeau
Gaat u binnenkort naar een housewarming? Of naar een bruiloft of een verjaardag van iemand die u niet zo goed kent? In die gevallen is het leuk om een persoonlijk presentje mee te brengen.

Stap eens binnen en bekijk de ruim 70 vierkante meter aan woon- en cadeauproducten voor jong en oud.

Adres

Nieuweweg 22A
1251 LJ Laren
035 - 63 16 372

www.linique.nl

Linique – Laren

×

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: GESLOTEN