de BESTE RESTAURANTS uit

Restaurant MARIO

Uitgeroepen tot het beste Italiaanse restaurant van Nederland!

Restaurant MARIO

MARIO Restaurant

“Una tradizione di famiglia” al 50 jaar een begrip!

Zoals Mario het vak leerde van zijn vader, leerde hij het vak op zijn beurt weer aan zijn zonen. Zo is de Italiaanse gastvrijheid en kook-filosofie van generatie op generatie doorgegeven. Zoon Alessandro reist net als zijn vader nog regelmatig af naar Italië om zijn ‘lekkere dingetjes’ te halen. Restaurant Mario is meerdere jaren uitgeroepen tot het beste Italiaanse restaurant van Nederland.

Kookboek: Mario 50 Jaar!

Bij Mario geniet u van prachtige meergangen menu’s. Tijdens een middag of avond uit wordt u verrast met een aantal gerechten uit het nieuwste kookboek ter ere van het 50-jarig bestaan.

Menu’s en openingstijden

Kijk op de website voor de verrassingsmenu’s, arrangementen, private dining, catering en openingstijden.

Lekker uit eten in Purmerend en omstreken? Ontdek de beste restaurants bij specialin.nl. De restaurants uit Purmerend-regio zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, Iens en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Purmerend en oomstreken gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Ook kijkt Special In naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is een voorwaarde voor restaurants dat het gerund wordt door een zelfstandig ondernemer is. Dus geen grote ketens en massa-productie. Ga je uit eten bij deze restaurants in de regio Purmerend dan is kwaliteit gegarandeerd en je steunt met je bezoek de lokale ondernemer. Restaurant MARIO is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit regio Purmerend.

Adres

Neck 15
1456 AA Wijdewormer Wijdewormer
0299 - 42 39 49

www.restaurantmario.nl/

Restaurant MARIO

×

Openingstijden

Openingstijden

Diner: dinsdag t/m zaterdag: 18.00 – 22.00 uur. Lunch: woensdag t/m vrijdag: 12.30 – 15.30 uur.

Zondag: 13.00 – 17.00 uur. Lunchmenu ‘Don Vito’ all-in voor € 55,00 p.p.