Ohlala Laren

Heerlijk shoppen bij Ohlala op de Nieuweweg in Laren!

Ohlala Laren

Op Nieuweweg nr. 10 in Laren vind je de eigentijdse tassenboutique Ohlala; een ‘feel good shop’ voor de stijlvolle en eigentijdse vrouw.

Exclusieve merken
Ohlala is exclusief verkooppunt in Nederland van de tassen van Aigner, Coccinelle en Any Di. Je vindt bij ons ook Liebeskind en Fabienne Chapot. Deze merken, aangevuld met opkomende brands als Uzurii, To be defined, Let&Her en Chalrose maken Ohlala dé plek in het Gooi om een mooie tas en matching accessoire te vinden. Of je nou een classy business bag zoekt, een casual tas, een beach bag of een clutch: Ohlala heeft dit in huis.

Accessoires
Ohlala heeft meer dan alleen exclusieve tassen. Ook portemonnees, key holders, smartphone cases, shawls, handschoenen en zelfs sieraden van Otazu kan je er vinden. Shop je buiten openingstijden van de winkel? Dan is www.ohlala.style the place to be.

See you at Ohlala!

 

Ohlala behoord tot de speciaal geselecteerde winkels uit de Nieuweweg in Laren. Ohlala is een echte speciaalzaak gerund door betrokken, zelfstandig ondernemer die uitblinkt om het bijzondere aanbod van betaalbare kwaliteitsmerken. Ohlala, een zaak die helemaal voldoet aan alle selectiecriteria van ‘Special In’.

Adres

Nieuweweg 10
1251 LJ Laren
035-631 2263

www.ohlala.style

Ohlala Laren

×

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10 - 17.30 uur
Woensdag 10.30 - 17.30 uur
Donderdag 10 - 17.30 uur
Vrijdag 10 - 17.30 uur
Zaterdag 10 - 17 uur
Elke 1e zondag van de maand open van 13 - 17 uur.