exclusief voor HUIS & TUIN in Bussum

Aan tafel met Portazul

Heerlijk winkelen in Bussum!

Aan tafel met Portazul

Of u nu de sterren van de hemel kookt of niet, met ons handbeschilderd aardewerk op tafel maakt u al indruk en wordt eten een feestje. En bij ons hoeft u niet te kiezen voor één servies, combineren mag! Creëer uw eigen mix en tafeldekken wordt een echt avontuur.

Ga aan Tafel met Portazul – laat u inspireren

Portazul heeft de grootste collectie ambachtelijk gemaakt en handbeschilderd aardewerk in Nederland. Al meer dan 15 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar bijzonder aardewerk, dat ene sieraad, die stoere ovenschaal of prachtige handbeschilderde borden voor op tafel. Wij laten ons graag inspireren door de verschillende culturen, natuurlijke kleuren en lokale architectuur.

Behoud van traditie, handbeschilderd aardewerk

Naast een passie voor mooi en puur aardewerk vinden wij het heel belangrijk dat het oude ambacht van handbeschilderd aardewerk uit Europa blijft bestaan. Daarom doen wij uitsluitend zaken met kleine, veelal familiebedrijven in Portugal, Frankrijk, Italië, Spanje en Engeland.

Geen tijd om langs te komen?

Maar u weet wel precies wat u wilt!  Bel of mail ons en wij zorgen dat uw bestelling binnen 2 werkdagen wordt verstuurd.

Adres

Huizerweg 52a
1402 AD Bussum
035 - 69 10 404

www.aantafelmetportazul.nl

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 10:00-17:30
zaterdag 10:00-17:00