BEAUTY, WELLNESS & SPORT bij lokale ondernemers in Middenbeemster

PUUR LINDA schoonheidsinstituut

PUUR LINDA schoonheidsinstituut

PUUR LINDA in Middenbeemster is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging en voor iedereen die meer wil dan alleen huidverzorging, maar de stap naar arts of kliniek te ver vindt gaan.

Start met elektronische huidanalyse

Om het juiste advies en de meest optimale behandeling te geven is het belangrijk de exacte conditie van uw huid te kennen. Bij het uitgebreide intake-gesprek krijgt u een professionele elektronische huidanalyse. Op basis van deze gegevens kan Linda u het juiste advies en de optimale behandeling geven, waardoor u het gewenste eindresultaat op het gebied van huidverzorging, -verbetering en/of  -verjonging kunt verkrijgen.

Meest moderne- en professionele high-techapparatuur

PUUR LINDA is gecertificeerd voor het behandelen met de meest moderne- en professionele high-techapparatuur en werkt met hoogwaardige huidverbeterende produkten van DEYNIQUE. Deze apparatuur en produkten maken het mogelijk om de beste resultaten te behalen.

Wilt u er duidelijk jonger, vitaler en stralender uitzien? En zich daarbij beter voelen? Dan bent u bij PUUR LINDA aan het juiste adres!

Laat uw huid er over 5 jaar jonger uitzien dan vandaag!

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Adres

J. van Oldenbarneveldtstraat 16
1462 JK Middenbeemster
06 – 22 98 29 91

www.puurlindainstituut.nl

PUUR LINDA schoonheidsinstituut

×

Openingstijden

Behandelingen op afspraak