speciale adressen voor FOOD, WIJN, CATERING Amsterdam Noord

ROLLING ROCK KITCHEN

ROCK with a view

ROLLING ROCK KITCHEN

Rolling Rock Kitchen in Amsterdam Noord moet je weten te vinden, want het ligt nu niet bepaald aan een doorgaande weg… Maar eenmaal gevonden, heb je pas in de gaten hoe makkelijk het te bereiken is! En als je het verhaal gehoord hebt hoe “Rock” is begonnen, dan onthoud je het zeker.

Fotostudio werd cafe-restaurant
De bekende modefotograaf Ron Tetteroo wilde namelijk op deze plek eigenlijk zijn fotostudio vestigen. Tot dat hij hoorde dat er een horecabestemming op het pand zat. Toen begon hij er dus maar een eetcafé. Je weet dus meteen waar de mooie fotografie aan de wanden vandaan komt.

Aan het water
Het uitzicht is formidabel. Het IJ is op deze plek, bij de aanlanding van de Distelwegpont, erg breed. De knoop van Volten blinkt in de zon en je kunt je band oppompen op zonne-energie.

Ron heeft zijn horecaervaring opgedaan met zijn foodtruck. Vandaar de aanvankelijke naam: Rolling Rock Kitchen, door iedereen kortweg ‘Rock’ genoemd. Een heel fijne plek met lekkere muziek, eten en hapjes.

Hoe kom je bij Rolling Rock Kitchen?
De Distelweg is makkelijk te bereiken per pont, fiets, lopend en met de auto. Maar als je voor de eerste keer komt, ga je misschien twijfelen of je goed zit. Ja. Je vast wel! Gewoon blijven lopen, fietsen of rijden over de Distelweg of Grasweg, niet stoppen, helemaal op het puntje vindt je daar A ROCK WITH A VIEW

Adres

Distelweg 451
1031 HD Amsterdam
06 53205853

rollingrockkitchen.com

ROLLING ROCK KITCHEN

×

Openingstijden

Let op ! Openingstijden verschillen per week!

Maandag t/m woensdag meestal gesloten (wel te reserveren voor groepen)

Donderdag, vrijdag zaterdag en zondag meestal open vanaf 14.00 uur.

Maar check even de website of er wat bijzonders is: openingstijden Rolling Rock Kitchen