speciale adressen voor FOOD, WIJN, CATERING Van der Pek buurt

Royalvis & Traiteur en Royal Med

Stel je eigen visschotel samen

Royalvis & Traiteur en Royal Med

Vis eten in de Van der Pekstraat.

Royalvis & Traiteur staat bekend om de heerlijkste visschotels die je helemaal naar eigen wens kan samenstellen. Mega vers, zo uit de vitrine.

Het werkt leuk en eenvoudig: Je kiest uit de rijk gevulde counter de soorten die je wilt eten. Dit wordt gewogen en zo wordt de prijs van je visschotel bepaald. Vervolgens zoek je de bijgerechten uit die je erbij wilt eten. Als bijgerechten is er o.a. keuze uit diverse salades, rijst, paella, couscous, brood of knapperige frietjes. Je vis wordt a la minute gebakken of gegrild en geserveerd aan tafel met de bijgerechten. Nieuwsgierig geworden? Neem hier vast een kijkje op de menukaart.


Broodjes, portie kibbeling of een lekkerbekje.

Natuurlijk kan je hier ook even snel een broodje, portie kibbeling of een lekkerbekje halen.


Winkel en leveranciers voor restaurants in Amsterdam Noord.

Het is altijd druk bij Royalvis. En dat is niet voor niks. In de viswinkel is het een komen en gaan van klanten die hier hun verse vis kopen. En Royalvis levert dagelijks vis aan diverse restaurants zoals Il Pecorino in de buurt!


Aan de overkant van de straat vind je Royal med: Mediterrane Grillrestaurant

Dit grillrestaurant is het ‘broertje’ van het succesvolle Royalvis aan de overkant van de straat. Alles is hier net wat sjieker en in plaats van vis staat hier vlees op de kaart. Ook is er genoeg keuze voor vegetariërs en een leuk weetje: als je hier dineert kan je zelfs vis van de overkant bestellen. Alles wat daar op de kaart staat, kan bereid worden voor Royal Med. 

Specialiteit is de traditioneel bereide couscous of tajine

Terwijl bij Royalvis een combinatie is van traiteur en gezellig eetcafé, is dit een restaurant waar je een heerlijke avond zit te tafelen. Hier zie je regelmatig grote families aan mooi gedekte tafels, genieten van talloze gerechten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk vast eens de menu’s op de website en kom gauw proeven…

Tip: de visschotels kunnen ook worden meegenomen om thuis op te eten.

Adres

Van der pekstraat 88-90H
1031 CV Amsterdam
0203620950

www.royalvis.nl

Royalvis & Traiteur en Royal Med

×

Openingstijden

Bezorging & Afhalen:
Dinsdag t/m zaterdag 11:30 – 21:30 uur
Zondag & Maandag 12:00 - 21:30 uur