SAKO JUWELIERS – MONNICKENDAM

Sako Juwelier, dé juwelier van Monnickendam

SAKO JUWELIERS – MONNICKENDAM

Sako Juwelier, dé juwelier van Monnickendam

Naast een grote collectie sieraden, verkopen en repareren wij al 40 jaar horloges en klokken. Of het een nieuwe batterij betreft of een mechanisch horloge, wij helpen u graag.

Exclusieve juwelen

Indien u zoekt naar meer exclusieve juwelen nodigen wij u graag
uit in onze winkel voor onze uitgebreide diamant huiscollectie of de groeibriljant collectie van Rodriques en Cohen. Daarnaast voeren wij een uitgebreide collectie occasion sieraden met 50% korting!

Inkoop goud en trouwringen

Voor het inkopen van goud of het uitzoeken van trouwringen kunt u bij ons een afspraak te maken. Wij nemen graag de tijd voor u. De kofie staat klaar!

 

Bij Sako vind je ook 2ehandssieraden.nl 

Grootste in tweedehands sieraden

Met meer dan 40 jaar ervaring in het juweliersvak is onze collectie nu uitgegroeid tot één van de grootste en voordeligste collecties tweedehands sieraden in Nederland. Dit doen we met een compleet team dat bestaat uit een goudsmid, taxateur, winkeladviseurs, goud- inkopers en een professionele fotograaf.

Zo goed als nieuwe sieraden. Met garantie

Wij kopen gouden en zilveren tweedehands sieraden en horloges op die we geheel in eigen beheer opknappen en repareren tot zo goed als nieuwe sieraden. Doordat wij dit in eigen beheer doen en dus weten dat de kwaliteit goed is, kunnen wij maar liefst 1 jaar garantie geven op de sieraden die wij verkopen.

Online kunt u alles bestellen en op uw gemak thuis proberen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkel!

Adres

Kerkstraat 58
1141 BJ Monnickendam
0299 - 653023

www.sakojuwelier.nl

SAKO JUWELIERS – MONNICKENDAM

×

Openingstijden

Maandag 09.00u – 17.00u
Dinsdag t/m Vrijdag 09.00u – 18.00u
Zaterdag 09.00u – 17.00u