exclusief voor HUIS & TUIN in Bunschoten-Spakenburg

Speedheat elektrische vloerverwarming

Geen gas meer nodig!

Speedheat elektrische vloerverwarming

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie?

Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Met slimme Speedheat klokthermostaten in ieder apart vertrek geniet u van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw dagritme.


Onder laminaat, parket, hout, PVC, tegels en tapijt

Veel mensen weten wel dat elektrische vloerverwarming ideaal is voor renovatie, omdat het in tegenstelling tot watervloerverwarming, op bijna elke ondervloer kan worden aangebracht.

Wat sommige mensen niet weten, is dat (Speedheat) elektrische vloerverwarming ook onder bijna elke afwerkvloer kan worden toegepast.

Bij water-vloerverwarming kan een afwerkvloer gaan werken of krimpen, maar daar heeft u bij elektrische vloerverwarming geen last van. Speedheat heeft voor elke vloer een elektrische verwarming!

 


De elektrische vloerverwarming van Speedheat is 100% infraroodverwarming, waardoor de warmte heerlijk comfortabel aanvoelt.

Het systeem is slechts 1 mm dun waardoor het bijna in alle situaties toepasbaar is. Zowel als hoofd- of als bijverwarming. Onder elk type vloer.

Speedheat wordt niet in, maar op de ondervloer aangebracht en ligt dus direct onder de afwerkvloer van bijv. tegels, hout, PVC of laminaat.

De energie wordt direct omgezet in warmte die snel wordt afgegeven.

Hierdoor warmt de vloer zeer snel op.

Speedheat maakt gebruik van slimme digitale klokthermostaten.

De thermostaten meten zelf hoe lang van te voren ze moeten inschakelen om op tijd de ingestelde temperatuur te bereiken en kan ook op afstand aangestuurd worden vanaf een smartphone.

 

 

Adres

Prinses Beatrixstraat 2
Bunschoten-Spakenburg
033 - 29 80 664

www.speedheat.nl

Speedheat elektrische vloerverwarming

×

Openingstijden

Op afspraak