exclusief voor HUIS & TUIN in Wormerveer

Stelling wonen

Alles voor uw interieur in de Zaanbocht

Stelling wonen

Overzichtelijk, makkelijk en snel
U vindt bij ons inspiratie, creativiteit en goed advies voor een nieuw interieur. We werken met een team van adviseurs, stoffeerders en een intern atelier. Een compleet interieur, of een verbouwing van de slaapkamer, we denken graag zo vroeg mogelijk met u mee.

Op maat
Wij maken (inloop-)kasten op maat of vullen een wand op een bijzondere manier met Montana uit Denemarken: functioneel en mooi. Om lekker te slapen hebben we diverse slaapsystemen en prachtig bedtextiel. Vele maten zijn mogelijk, en voor vele problemen hebben wij een oplossing.

Advies en service zijn toverwoorden, laat u altijd goed adviseren en kom ook voor inspiratie en een uitgebreide collectie cadeau-artikelen naar de winkel!

Stelling Wonen is niet alleen geselecteerd door Special In, maar ook aangesloten als speciaalzaak bij het collectief “In de Zaanbocht”: zaken met betrokken eigenaren, kwaliteitsproducten, hartelijke bediening en persoonlijke service!

Stelling Wonen is opgenomen winkelroute van Wormerveer: een leuke route langs de mooiste winkels en speciaalzaken in Wormerveer.

Adres

Zaanweg 15-16-17
1521 DJ Wormerveer
075 628 18 36

www.stellingwonen.nl

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Di t/m vrij 09:00 uur - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur