de BESTE RESTAURANTS uit Amsterdam Noord

CAFÉ RESTAURANT STORK

Het beste visrestaurant uit Amsterdam-Noord!

CAFÉ RESTAURANT STORK

Vis aan het IJ bij CAFÉ RESTAURANT STORK

Stork is gevestigd in een oude industriële loods. Waar zich ooit
de Stork fabriek bevond staat nu een grote zinken bar en een enorme open keuken. Een geweldig uitzicht over het IJ maken het cosmopolitische gevoel compleet.

Bij café en vis restaurant Stork draait het allemaal om verse vis, schaal-en schelpdieren. Duurzaam en in het juiste seizoen gevangen is het beleid. Dagelijks nieuwe aanvoer van vissen als schol, tarbot en griet die in zijn geheel worden geserveerd. In de zomer is het genieten op het terras dat gelegen is aan het IJ aan de “ sunny side of the city”.

Naast het à la carte restaurant zijn er ook vele mogelijkheden voor borrels, feestjes en exclusieve afhuur voor events en bruiloften.

Dagelijks geopend vanaf 11.00 voor lunch, borrel en diner.

Lekker uit eten in Amsterdam Noord? Ontdek de beste Amsterdam-Noord restaurants bij specialin.nl. De restaurants uit Amsterdam-Noord zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, Iens en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Amsterdam-Noord gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Ook kijkt Special In naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is een voorwaarde voor restaurants dat het gerund wordt door een zelfstandig ondernemer is. Dus geen grote ketens en massa-productie. Ga je uit eten bij deze restaurants in Amsterdam-Noord dan is kwaliteit gegarandeerd en je steunt met je bezoek de lokale ondernemer. CAFÉ RESTAURANT STORK is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit Amsterdam-Noord.

Adres

Gedempt Hamerkanaal 201
1021 KP Amsterdam
020 - 63 44 000

www.restaurantstork.nl/

Openingstijden

7 DAGEN PER WEEK OPEN
vanaf 11:00 uur