de BESTE RESTAURANTS uit Amsterdam Noord

Proost en Stroop

Restaurant Stroop Amsterdams lekker

Proost en Stroop

Stroop: pannenkoeken en (h)eerlijk eten

Op het terrein van NoordOogst vindt u restaurant Stroop. De oude voetbalkantine van sportpark Melkweg is omgetoverd tot een uniek restaurant met een waanzinnig terras en een heerlijk buiten. Vieren, proeven en spelen: dat is het motto van restaurant STROOP. Naast heerlijke pannenkoeken verkoopt STROOP ook maaltijden met groenten uit de Stadstuin, vlees van de Buitengewone Varkens en bier van Brouwerij Friekens. Allemaal mooie lokale producten.

Duurzaam & lokaal

Je maaltijd bij STROOP komt van dichtbij, we gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van eigen terrein. Het spek op je pannenkoek is van de Buitengewone Varkens die naast STROOP scharrelen. Groenten groeien in de moestuinen en biertjes komen uit de regio.

Terras, spelen & vuurtjes

Buiten hebben we een zee van ruimte voor kinderen om los te gaan. Op het enorme grasveld vind je een trampoline, een levende wilgenhut en een vuurplaats. Op het grote terras is het heerlijk vertoeven en kan je bijkletsen terwijl je kinderen zich vermaken. Naast het restaurant van STROOP is een een grote natuurspeeltuin waar je kan klimmen en klauteren.

Proost! Bier en Burgers

Restaurant STROOP heeft haar terras uitgebreid door samen met brouwerij Friekens biertuin PROOST te openen. Hier krijg je een stoere hap waarbij je een bijzonder bier kan kiezen.

Adres

Meteorenweg 272
1035 RN Amsterdam
06 - 19 15 49 37

www.proostenstroop.nl

Proost en Stroop

×

Openingstijden

Open van woensdag t/m zondag vanaf 11:00 uur