speciale adressen voor FOOD, WIJN, CATERING Purmerend

SUEZ THEE

DE LEKKERSTE THEEËN
zonder kunstmatige toevoegingen

SUEZ THEE

THEE

Suez Thee is gespecialiseerd in losse theeën zonder kunstmatige toevoegingen.

Onze passie is het meegeven van een beleving in een kopje, voor thuis en horeca.

Wij nemen je, tijdens het drinken van je thee, graag mee op een theereis die je niet snel zult vergeten.

Ons assortiment bestaat uit bijna 60 verschillende losse theeën zonder kunstmatige toevoegingen en diverse thee accessoires.

WORKSHOPS

In huiselijke sfeer kun je altijd op afspraak terecht voor een mini proeverij. Een geheel verzorgde proeverij, een experience of workshop behoort ook tot de mogelijkheden.

GESCHENKEN

Tevens doen wij aan partnership activities met andere bedrijven. Daardoor kunnen wij het hele jaar door, voor elke gelegenheid, passende geschenken aanbieden.  Wij doen aan maatwerk voor een persoonlijke touch. Dat maakt ons verrassend en onderscheidend. Je kunt bij ons terecht voor een geschenk voor elk (zakelijk) moment: Verjaardag, jubileum, bruiloft, geboorte, opening, ziekte, Sinterklaas, Eindejaar, Kerst.

Onze geschenken zijn net even anders. Ze zijn verrassend, duurzaam, doeltreffend en hebben meerwaarde. Met Kerst geef je net even meer dan een kerstpakket: een stukje waardering, een tastbaar dankjewel en stimulans. Net dat kleine beetje extra, dat het positieve gevoel van aandacht versterkt.

Bezoek hier onze webshop

Adres

Tangramstraat 13
1448 DM Purmerend
06-14418046

www.suezthee.nl

SUEZ THEE

×

Openingstijden

Openingstijden: webshop 24 uur per dag
Persoonlijk advies, Afhalen bestellingen of proeverij op afspraak