BEAUTY, WELLNESS & SPORT bij lokale ondernemers in

Yogadreams Zaandam

Een geweldig adres voor Vinyasa, Stress-relief, Meditatie en Coaching

Yogadreams Zaandam

De visie van Yogadreams is vele mensen te laten voelen wat yoga betekent en wat het voor je kan doen.

Yogadreams is opgericht op 16 juli 2007.

De studio is ontstaan vanuit een passie voor yoga en deze te willen delen met zoveel mogelijk mensen. Waarom? Simpelweg omdat het helpt! je kan bij Yogadreams  terecht voor yoga, Stress-relief, Meditatie en Coaching.

De lessen

Onze lessen zijn gebaseerd op de Ashtanga Vinyasa methode. Dit houdt in dat er flow ontstaat door de houdingen die achter elkaar uitgevoerd worden. De ene keer in een hoger tempo, Ashtanga vinyasa (poweryoga) en Strong Flow (niet voor beginners), en in andere lessen weer in een rustiger ritme zoals bij de  Stress Relief, Mindful yoga of Yin/yang. Lees meer…

Verder zijn de lessen geïnspireerd door Yin yoga, Kundalini en meditatie en geeft elke docent op zijn eigen manier les, zodat je steeds weer nieuwe dingen leert en je je kunt blijven ontwikkelen.

Je kunt altijd een losse les (of voordeliger: 3 lessen voor 25,-) mee komen doen, kom gewoon een kwartier van te voren binnen en geef aan dat je voor het eerst een losse les komt doen.

1 of 3 lessen is vrij weinig om echt de voordelen van yoga te ervaren en daarom raden we als starter het Intro Programma aan! klik hier voor meer informatie.

Afwisseling tussen kracht en ontspanning

De lessen bieden een goede afwisseling tussen kracht en ontspanning en je voelt dat je lichaam zowel sterker als soepeler wordt. Door de juiste sfeer te creëren in de studio met warmte, veiligheid en gezelligheid hopen we dat iedereen die hier komt zich prettig voelt en een eerste stap maakt naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven!

En vooral ook………..plezier te laten voelen!

Adres

Vinkenstraat 36A
1506 CM Zaandam
06-24241727

www.yogadreams.nl

Yogadreams Zaandam

×

Openingstijden

We zijn altijd 15 min voor de lessen open