Café de Ceuvel
Café de Ceuvel wil graag een verschil maken in de wereld, en dat begint op je bord.
Het wereldvoedselsysteem is de grootste oorzaak van klimaatverandering en een scala aan andere sociale problemen. Wij zijn daarom op zoek naar wat écht goed eten en drinken is. Dat gaat verder dan een labeltje waar ‘biologisch’ op staat.
We werken samen met een hele reeks aan initiatieven die ervoor zorgen dat ieder bordje, biertje en drankje dat we op tafel zetten ervoor zorgt dat de wereld een beetje mooier wordt. We maken bijvoorbeeld eigen frisdrank met de biologische siropen van Saru Soda en ons bier komt van Gulpener of kleine brouwers.
Sinds het café is overgenomen op 1 november 2020 koken we volledig veganistisch, hebben we CO2 vrije koffie van Kaap Koffie en zijn we volledig van het gas af!
Wij zijn daarom op zoek naar wat écht goed eten en drinken is en willen je graag uitnodigen hier aan deel te nemen!