de BESTE RESTAURANTS uit Purmerend

RESTAURANT KOZEE

Heerlijk eten op de Koemarkt

RESTAURANT KOZEE

Heerlijk eten in Purmerend bij restaurant  KOZEE

Passie voor gastvrijheid, de mooiste seizoensgebonden producten, de lekkerste wijnen. Dat is wat wij graag presenteren. De keuken onder leiding van Phil maakt de mooiste gerechten. U kunt bij ons à la carte eten of kiezen voor het 3, 4, 5 of 6 gangen verrassingsmenu. Marjolein geeft u graag advies over de uitgebreide wijnkaart.

Menu of kiezen uit Water, Bodem, Land en Dessert

U kunt kiezen voor een 3 tot 6 gangenmenu van de chef of u kunt zelf uw diner samenstellen door te kiezen uit de verschillende gerechtjes van de kaart. Die is opgedeeld in Water, Bodem, Land en Dessert.

Als richtlijn adviseren wij u om 3 à 4 gerechten te kiezen.

Speciaal dineren

Heeft u wat te vieren?! Bij ons kunt u altijd terecht met een speciale gelegenheid. Informeer naar de mogelijkheden en we zorgen er samen voor dat u en uw gasten een geweldige dag hebben.

Lekker uit eten in Purmerend? Ontdek de beste Purmerend restaurants bij specialin.nl. De restaurants uit Purmerend zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, Iens en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Purmerend gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Ook kijkt Special In naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is een voorwaarde voor restaurants dat het gerund wordt door een zelfstandig ondernemer is. Dus geen grote ketens en massa-productie. Ga je uit eten bij deze restaurants in Purmerend dan is kwaliteit gegarandeerd en je steunt met je bezoek de lokale ondernemer. restaurant  KOZEE is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit Purmerend.

Adres

Koemarkt 28
1441 DD Purmerend
0299 415140

www.kozee-etenendrinken.nl

RESTAURANT KOZEE

×

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12.00 - 17.00 uur
Wo/Do 12.00 - 21.00 uur
Vr/Za 12.00 - 21.30 uur
Zondag 17.00 - 21.00 uur