d’ Oude BRINK
Gezelligheid, kwaliteit en ambacht bij d’ Oude BRINK
In hartje Bussum kun je bij ons ’s avonds en overdag terecht voor een gezellige lunch, borrel of diner. Onze toegankelijke kaart is een ode aan de klassieke Frans-Hollandse keuken met een moderne, Aziatische twist.
Ambacht staat voorop en alle gerechten worden dagelijks vers voor je bereid. Hierbij maken we gebruik van alleen de beste leveranciers en de mooiste (seizoens)producten, om zo altijd de beste kwaliteit te kunnen garanderen. En dat proef je!
d’Oude BRINK is de thuisbasis van chef-kok Sanjai Mehilal
Opgegroeid in een grote Surinaams-Hindoestaanse familie ontwikkelde hij al snel een passie voor het koken. Hij wist al snel: ooit wil ik hier een eigen zaak. En na jarenlang met veel passie te hebben gewerkt als chef-kok van Moeke Spijkstra en Café ‘t Bonte Paard is er met de opening van d’Oude BRINK een droom in vervulling gegaan: een eigen restaurant-café in het hart van het Gooi.