Blossom Purmerend

"You’re never fully dressed without a smile"

Blossom Purmerend

Modewalhalla.

Blossom Purmerend (Blossom Fashion & Lifestyle) is geopend in december 2013 en in 2017 verhuisd naar een prachtig nieuw pand aan de Breedstraat 35.
De winkel voelt als een grote inloopkast waar je altijd weer verrast bent door wat je vindt. Een modewalhalla met de nieuwste fashion en ‘must haves’ van het seizoen maar ook voor schattige cadeautjes kan je terecht bij Blossom in Purmerend.

De collectie

De collectie is vrouwelijk opgebouwd met een stoere touch, van mooie jurkjes, tops, bloesjes en vesten tot prachtige tassen, pumps, portemonees, shawls en sieraden.

“Iedere week gaan we er op uit om de leukste items, de nieuwste trends en de meest begeerde ‘must haves’ te spotten waarbij we vrienden, familie, kennissen en vaste klanten in ons achterhoofd houden”

Blossom Fashion & Lifestyle wordt gerund met heel veel liefde en passie voor mode. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel.

Wij plaatsten wekelijks updates op Facebook van de nieuwste musthave. Op Facebook zie je direct wat er in de winkel is en wat voor leuks er nog komt. Items kunnen zowel op Facebook als via de webshop gereserveerd, besteld en gekocht worden.

Een kopje koffie, een koekje erbij… en op je gemak shoppen en passen met de juiste service en persoonlijke aandacht…dat vinden wij belangrijk!

Adres

Breedstraat 35
1441 AT Purmerend
0299-435386

www.blossom-online.nl

Blossom Purmerend

×

Openingstijden

Di - Do: 10:00 - 17:30
Vr: 10:00 - 21:00
Za: 10:00 - 17:00