speciale adressen voor FOOD, WIJN, CATERING Bussum

Bussumsche Wijnkooperij

De beste wijnen in de Spiegelstraat in Bussum

Bussumsche Wijnkooperij

Wijn speelt een prominente rol in het dagelijkse leven

Sinds mensenheugenis speelt wijn een prominente rol in het dagelijkse leven. Als onderdeel van de dagelijkse voeding, als belangrijk facet bij ieder feest of evenement of als een geschenk van de natuur waar je uitgebreid voor gaat zitten en van gaat genieten. In die laatste rol hebben wijnproducenten de laatste eeuw een arsenaal aan wijnen gecreëerd. Wijnen, die een complexiteit en schoonheid kennen, waar je als je er later aan denkt nog van kan genieten.
De Bussumsche Wijnkooperij richt zich op die categorie wijnen.

Als zelfstandige wijnhandelaar werken zij nauw samen met de ‘Compagnie des Vins’, een toonaangevende commissionair en agent in de beste wijnen.

Mede hierdoor kunnen ze de meest kritische cliëntèle optimaal van dienst zijn. De Bussumsche Wijnkooperij heeft wijnen van de hoogste kwaliteit te bieden, van internationaal befaamde producenten, aan allen die kwaliteit en uitstraling kunnen waarderen!

Sfeervol proeflokaal

In een sfeervolle proeflokaal worden regelmatig thema proeverijen gehouden. Ook geven ze bij de Bussumsche Wijnkooperij geheel verzorgde proeverijen voor besloten groepen van 8 tot 20 personen. Een gezellige en leerzame avond met (wijn) vrienden of als bedrijfsuitje.

BEZOEK HIER ONZE WEBSHOP

Adres

Spiegelstraat 38 C
1405 HX Bussum
035 - 6913683

www.bestofwines.nl

Bussumsche Wijnkooperij

×

Openingstijden

webshop 24 uur per dag
winkel:
ma 13.00 - 18.00
di-vrij 10.00 - 18.00
za 10.00 - 17.00