Spiegelstraat & het Spiegel

PAS-JE Bussum

Voor een outfit die bij JE PASt!

PAS-JE Bussum

PAS•JE 

PAS•JE. De eerste drie letters van m’n voornaam en een knipoog naar een outfit, die bij JE PASt. 

Na jaren een pop-up shop te hebben gehad, ben ik nu met een gezellige boutique gesetteld in Bussum op de Herenstraat. 

In de basis hou ik van een tijdloos assortiment, casual, unieke items, zachte basics, chique sneakers, sieraden en kleine kadootjes. Naast fijne Franse en Italiaanse merken, verkoop ik het Nederlandse jeans merk Butcher of Blue. 

Het leukst vind ik toch, als ik mijn klanten een outfit met een eigen look mee kan geven. Kom langs. Ik help je graag mixen en matchen. Voor persoonlijk styling advies kun je ook een afspraak maken. In de winkel maar ook bij je thuis: samen door je kast. 

De collectie vul ik wekelijks aan en via instagram hou ik mijn volgers op de hoogte. 

Adres

Herenstraat 16
1406 PE Bussum

www.pas-je.nl

PAS-JE Bussum

×

Openingstijden

zie website
www.pas-je.nl