de BESTE RESTAURANTS uit Amsterdam Noord

Café Modern

Beslist één van de beste restaurants uit Amsterdam Noord

Café Modern

Zusje van Hotel de Goudfazant
In dit vroegere bankgebouw, vind je sinds zomer 2012, een nieuw restaurant van dezelfde eigenaars als Hotel de Goudfazant.

Vast menu
Bij Café Modern eet iedereen hetzelfde. Sander van Melick kookt wekelijks een ander vijfgangenmenu. Puur en eerlijk eten.

Lunch & Boutiquehotel
Café modern serveert lunch op woensdag t/m zaterdag tussen 12 en 15 uur. Leuk om te weten: boven het restaurant kunt u overnachten in het bijzondere Boutiquehotel Sweet Dreamz.

Dichtbij de pont

Cafe Modern ligt op loopafstand van de pont en de IJpromenade.

Openingstijden: maandag t/m zaterdag vanaf 12u. Zondag gesloten.

Lekker uit eten in Amsterdam Noord? Ontdek de beste Amsterdam-Noord restaurants bij specialin.nl. De restaurants uit Amsterdam-Noord zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, Iens en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Amsterdam-Noord gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Ook kijkt Special In naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is een voorwaarde voor restaurants dat het gerund wordt door een zelfstandig ondernemer is. Dus geen grote ketens en massa-productie. Ga je uit eten bij deze restaurants in Amsterdam-Noord dan is kwaliteit gegarandeerd en je steunt met je bezoek de lokale ondernemer. Café modern is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit Amsterdam-Noord.

Adres

Meidoornweg 2
1031 GG Amsterdam
020 - 494 06 84

www.modernamsterdam.nl

Café Modern

×

Openingstijden

maandag t/m zaterdag vanaf 12u.

Zondag gesloten.