de BESTE RESTAURANTS uit Amsterdam Noord

Il Pecorino – pizzeria – trattoria

Italiaans genieten in Amsterdam-Noord

Il Pecorino – pizzeria – trattoria

“Bij il Pecorino in de van der Pek, waan je je op vakantie in het zuiden van Italië”

Met haar grote terras, het mooie retro interieur èn de authentieke Italiaanse smaken is il Pecorino inmiddels een begrip in de van der Pekbuurt. Op de kaart als vanouds de Napolitaanse pizza’s uit de houtgestookte oven, maar ook een keur aan traditionele gerechten uit heel Italië. Natuurlijk schenkt men Italiaanse wijnen en Italiaanse (speciaal!) bieren, maar zijn ook de frisdranken, aperitivi, cocktails èn digestivi louter Italiaans. Italiaanser zul je het niet vinden!

Reserveren

Il Pecorino is 7 dagen per week geopend. Wil je zeker weten dat we plek voor je hebben? Reserveer dan online via www.ilpecorino.nl. Voor gezelschappen groter dan 8 personen gebruik je ons groepen formulier, we laten je dan zo snel mogelijk weten wat de opties zijn!

Lekker uit eten in Amsterdam Noord? Ontdek de beste Amsterdam-Noord restaurants bij specialin.nl. De restaurants uit Amsterdam-Noord zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, Iens en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Amsterdam-Noord gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Ook kijkt Special In naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is een voorwaarde voor restaurants dat het gerund wordt door een zelfstandig ondernemer is. Dus geen grote ketens en massa-productie. Ga je uit eten bij deze restaurants in Amsterdam-Noord dan is kwaliteit gegarandeerd en je steunt met je bezoek de lokale ondernemer. Il Pecorino is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit Amsterdam-Noord.

Adres

van der Pekplein 11
1031 GZ Amsterdam
020 - 73 71 511

www.ilPecorino.nl

Il Pecorino – pizzeria – trattoria

×

Openingstijden

Di - Zo 12:00 - 23:00 (warme keuken v.a. 17.30)

Parkeren gratis met parkeerkaart