Amsterdam Noord

Salon GALJÉ

De mooiste salon uit Amsterdam Noord

Salon GALJÉ

Nieuw jasje, nieuwe naam

Galjé Kappers is een gevestigde naam op het Buikslotermeerplein  in Amsterdam-Noord. Onlangs werd een trendy 2e salon geopend op het NDSM terrein met een herensalon op de entresol en werd ‘Galjé Kappers’ omgedoopt tot ‘Meneer en Mevrouw Galjé’.


Salon Noord Buikslotermeerplein

Mevrouw & meneer Galjé salon de coiffure Noord is sinds 1977 gevestigd op het Buikslotermeerplein en heeft in de jaren onder de naam Galjé Kappers veel naamsbekendheid gekregen.De salon heeft een grote ruimtelijke indeling met een kleur-, was- en knipzone. De salon heeft een frisse industriële uitstraling.


Salon NDSM

Het NDSM-terrein is op zich al een unieke plek met een grote historie van scheepsbouw en noeste arbeid. Om hier een tweede salon te hebben is een droom. De salon is een rauw pand in een modern gebouw met een indrukwekkende raampartij van 9 meter.

Dames,- herensalon en barber chairs

Op de begane grond is de damessalon met een elegante inrichting. Op de entresol is een herensalon met luxe barber chairs. Beiden met een touch van de jaren ’60.


Team van senior/top-stylisten, kleurspecialisten en barbiers

Bij Salon Galjé wordt werken goed opgeleide stylisten. Van junior tot zeer ervaren senior-stylisten. We hebben een hoge kwaliteitsambitie en zorgen daarom voor goede interne en externe opleidingen en trainingen. Daarnaast houden we ons bezig met de laatste ontwikkelingen op het vakgebied en trends.


Kevin Murphy

Er wordt bij Galjé Kappers gewerkt met het Australische merk Kevin Murphy. Producten met de beste ingrediënten uit de natuur. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop en bovendien parabeen- en sulfaatvrij!


Bel of boek online je afspraak

Via de website kan je op beide locaties online een afspraak maken

Gratis Kevin.Murphy mini

Ontvang nu een GRATIS Kevin.Murphy mini (€ 4,95) bij je behandeling t.w.v. minimaal € 30. Maak een afspraak o.v.v. van je naam en de code ‘Gratis mini’. Op=op.

Adres

Buikslotermeerplein 267
1025 XC Amsterdam
020 - 632 28 28

Binnenkort ook op NDSM!
Amsterdam

www.galjekappers.nl

Openingstijden

ma 13.00- 18.00
di 09.00 - 18.00
woe 09.00 - 18.00
do 09.00 - 20.30
vrij 09.00 - 18.00
za 09.00 - 17.00