exclusief voor HUIS & TUIN in Bussum

JK TUINEN – Jop Koster

Voor een tuin die aansluit bij bewoners, het huis en de omgeving

JK TUINEN – Jop Koster

De kunst van het buitenleven

De kunst van het buitenleven zit hem in de juiste combinatie van natuurlijk schoon, kleuren, geuren, comfort en energie. Een tuin verrijkt het leven zowel binnen- als buitenshuis. Het is de plek waar je tot rust komt of samen met vrienden en familie van geniet.

De natuur heeft een geweldig pallet aan mooie creaties ontwikkeld die door de juiste manier van combineren het hele jaar door voor een prachtig decor kunnen zorgen.

JK Tuinen is een vooruitstrevende tuininrichter met een team van gepassioneerde hoveniers die elk nieuw project als een uitdaging zien, waarbij het alle aandacht krijgt tot het perfect aansluit bij de bewoners, het huis en de omgeving.

Tuinen van Jop Koster
Al vanaf de start van JK Tuinen in 2001 heeft Jop Koster een eigen visie ontwikkeld voor het uitvoeren van zijn projecten.

Van stadstuin tot villatuin
Inmiddels vind je door heel Nederland tuinen van zijn hand die, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, gerealiseerd worden. Of het nu een dakterras in hartje Amsterdam, een stadstuin of een villatuin is.

Onderhoudsvriendlijk
Een tuin moet onderhoudsvriendelijk zijn en door belichting, ‘s avonds een lust voor het oog.

Groenblijvende beplanting
Door het toepassen van groenblijvende beplanting, met hier en daar een ‘eyecatcher’, blijft de tuin het hele jaar door een plek waar je graag wil vertoeven.

Adres

Albertine Agneslaan 4
1411 ES Naarden
035 - 69 80 744

www.jktuinen.nl

JK TUINEN – Jop Koster

×

Openingstijden

Wij werken op afspraak door heel Nederland.
Ook internationale projecten.
Telefoon: 035 - 69 80744 of 06 - 218 738 20