de leukste adressen voor KIDS & VRIJE TIJD Amsterdam Noord

Noordoogst

Verrassend groene oase in Noord

Noordoogst

Urban farming NoordOogst in Amsterdam Noord

Voedsel verbouwen – Spelen – Inspireren – Eten en drinken – Genieten – Circulair

Bij stadslandbouwproject NoordOogst houden we van lekker eten dat op een duurzame manier geproduceerd is. Alle onderdelen van de voedselketen zijn bij ons te zien: van het telen en produceren, tot uiteindelijk het consumeren van verantwoord lekker eten en drinken. We zijn een speelse en verbindende plek op een bijzonder stukje Amsterdam, verborgen in het groen aan de rand van de stad. Laat je inspireren door talloze groene en duurzame initiatieven van ondernemers die een bewuste en toekomstbestendige leefstijl promoten. 

Al struinend over het terrein stuit je op onder meer een prachtige vlindertuin, een imkerij, rijen wijnstokken, rondscharrelende varkens, een rokerij, vegetarische afhaal, een broodbakkerij, vegan kaasmaker. Eigenlijk te veel om op te noemen. Ook kun je zelf je groenten oogsten, bloemen plukken in de pluktuin, sporten, vergaderen en zelfs blijven slapen. Daarnaast hebben we de beschikking over een kinderopvang en een te gek groen meeting-center.


Spelen & avontuur

Neem je kinderen mee op avontuur in NoordOogst: bij NoordOogst is de grootste natuurspeeltuin van Amsterdam-Noord te vinden! Er valt bij ons genoeg te klauteren, te onderzoeken en te genieten. Ook de vernieuwde glooiende binnentuin bij de oude tractor is een ware ontdekkingsplaats voor jong en oud met eromheen de altijd enthousiaste ondernemers. Dol op muziek en theater? De Geoliede Chaoten maken met jong en oud theater en kunst in de natuur op NoordOogst!


Kennis & Cultureel aanbod

Over groen kun je niet uitgeleerd raken. Door onze enorme verscheidenheid aan initiatieven, ondernemers en medewerkers, hebben we bij NoordOogst veel kennis over duurzaam groen. Kennis over voedsel verbouwen in de stad, biodiversiteit, bier brouwen en proeven, muziek- en theatervoorstellingen in de natuur, circulair voedsel of de lekkerste lokale gerechten van Pof. Je vindt het bij ons op NoordOogst. 

Adres

Meteorenweg 272-280
1035 RN Amsterdam

www.noordoogst.org

Noordoogst

×

Openingstijden

altijd welkom!