exclusief voor HUIS & TUIN in NDSM

CLUB 204 – Fatbike

Plek voor Fatbike 20x4 liefhebbers in Amsterdam-Noord

CLUB 204 – Fatbike

Het CLUB204 house biedt de perfecte plek voor exclusieve Europese zelf producerende fatbike merken en creëert een gemeenschap, waarin fatbike liefhebbers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen en hun passie kunnen delen.

We bieden een scala aan diensten die aansluiten bij al uw electric fatbike 20×4 behoeften. Of u nu op zoek bent naar een spannende fatbike-ervaring voor een dag of een fiets wilt testen, voordat u tot aankoop overgaan, de CLUB is the place to be. Ons team van fatbike experts staat altijd klaar om verkoopadvies te geven en u te helpen bij het kiezen van de perfecte fatbike met accessoires die aan uw behoeften voldoen.

Bij CLUB 204 zijn we trots om enkele van de beste Europese elektrische fatbike-merken te vertegenwoordigen, waaronder 50 REBELS, Astonic Rides, Verve Cyclework, Bold Motorbikes, Monkey Bikes en Urban Drivestyle.

Onze selectie van elektrische fatbikes biedt de nieuwste technologie en innovatie in de branche, ontworpen om rijders de ultieme ervaring te bieden. Van off-road avonturen tot stadsvervoer, onze elektrische fatbikes zijn gebouwd om elk terrein gemakkelijk aan te kunnen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor zowel beginnende als ervaren rijders.

Bij CLUB 204 zijn we trots om de beste Europese elektrische fatbike-merken te vertegenwoordigen en we zijn toegewijd om rijders de beste selectie fietsen en accessoires te bieden. Ook kunnen wij alle andere Fatbike merken voorzien van service en onderhoud. Come join the CLUB’.

Adres

Tt. Melaniaweg 7
1033 ST Amsterdam
020 - 215 74 15

www.club204.com

CLUB 204 – Fatbike

×

Openingstijden

zie website