de BESTE RESTAURANTS uit Amsterdam Noord

Café Restaurant THT

Kleine gerechten uit alle windstreken die uitnodigen om te delen

Café Restaurant THT

THT bevindt zich in de oude kantine van de Shell. Van 1941 tot 2011 nuttigden 1200 werknemers van Shell iedere dag hier hun lunch. Precies 70 jaar later kreeg het karakteristieke pand, ontworpen door architect Staal, een culturele bestemming.

Het menu van THT bestaat uit kleine gerechten uit alle windstreken die uitnodigen om te delen. Je kan op deze manier een lange culinaire ontdekkingsreis maken. Maar voor diegene die op doorreis zijn, naar een voorstelling of concert, is er ook volop keuze.

Het THT-café is elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 geopend. Met een mooie cocktailkaart, panorama view over het IJ en een afwisselende programmering van o.a. DJ’s en live muziek bij uitstek een goed begin (of einde) van de avond.

Wij accepteren alleen elektronische betaling, geen cash.

Cultureel programma Tolhuistuin
Achter Restaurant THT vind je de Tolhuistuin waar veel leuke evenementen worden gegeven. Hou de agenda in de gaten via www.Tolhuistuin.nl

Wij accepteren alleen elektronische betaling, geen cash.

 

Lekker uit eten in Amsterdam Noord? Ontdek de beste Amsterdam-Noord restaurants bij specialin.nl. De restaurants uit Amsterdam-Noord zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, Iens en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Amsterdam-Noord gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Ook kijkt Special In naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is een voorwaarde voor restaurants dat het gerund wordt door een zelfstandig ondernemer is. Dus geen grote ketens en massa-productie. Ga je uit eten bij deze restaurants in Amsterdam-Noord dan is kwaliteit gegarandeerd en je steunt met je bezoek de lokale ondernemer. Café Restaurant THT is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit Amsterdam-Noord.

Adres

IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
020 - 760 48 20

www.tht.nl

Openingstijden

Het restaurant is maandag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur.

De lunch serveren we van 11:00 tot 16:00 uur en het diner loopt van 17:30 tot 22:00 uur.

Het THT-café is elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 geopend. Met een mooie cocktailkaart, panorama view over het IJ en een afwisselende programmering van o.a. DJ's en live muziek bij uitstek een goed begin (of einde) van de avond.