exclusief voor HUIS & TUIN in Amsterdam Noord

123 makelaar en 123vastgoedexpertise

123 makelaar en 123vastgoedexpertise

123makelaar

goed voor elkaar. Bij ons draait alles om jou.

U kunt bij ons terecht voor aankoop, verkoop en verhuur van een woning.

Wij doen nét dat beetje extra om u woning zo goed mogelijk op de markt te brengen. Om dit te realiseren denken wij graag met u mee wat het beste voor uw woning zou werken, en hoe uw woning het meeste zal opvallen. Zo bieden wij bijvoorbeeld het volgende aan:

  • 360 graden foto’s
  • Persoonlijke woningvideo’s voor op social media en Funda
  • Extra bereik door middel van targeting en promotie op social media

Ook hechten wij veel waarde aan ons netwerk. Bij de zoektocht en de aankoop van een woning maken wij gebruik van onze relaties. Door nauwe contacten met meerdere makelaarskantoren in Nederland zijn wij continu op de hoogte van het nieuwste aanbod om uw zoekwens te vervullen.

Aankoop van een woning

Voor de aankoop van een woning kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Een aankoopmakelaar kan de kans op een goede aankoop van een huis aanzienlijk vergroten. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van een woning.

Heb je te maken met een vereniging van eigenaren en is alles daar goed geregeld? Hoe zit het met de erfpacht? Kun je (op termijn) uitbouwen of is het een beschermd stads- en dorpsgezicht? 123makelaar kunt u op deze vlakken adviseren. Verder heeft 123makelaar nauwe contacten met meerdere makelaarskantoren. Hierdoor zijn wij continu op de hoogte van het nieuwste aanbod. Snelle actie en reactie vergroot de kans op een succesvolle aankoop!


 

123vastgoedexpertise

123vastgoedexpertise is er voor zowel de particulier als zakelijke belegger. U kunt bij ons terecht voor taxaties maar ook voor advies. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide taxatierapporten waarbij we niet alleen naar de feiten kijken, maar ook de kansen in kaart brengen. 

Onze Expertises zijn:

– Buy to let

– Erfpachttaxaties en advies

– Vastgoed transformatie advies en taxaties

– Huurprijsherziening

– Taxaties voor (her)ontwikkeling

– Taxaties van bedrijfsruimten in eigen gebruik

– Due diligence (Analyse vastgoedportefeuille)

– Herbouwwaarde taxaties

– Fiscale etikettering


Adres

Gedempt Hamerkanaal 89
1021 KP
020-6192930

www.123makelaar.nl

123 makelaar en 123vastgoedexpertise

×

Openingstijden

zie website