de BESTE RESTAURANTS uit Amsterdam Noord

Hotel de Goudfazant

al jaren een populair restaurant voor hippe Amsterdammers

Hotel de Goudfazant

Hotel de Goudfazant: elke dag volle bak

Hotel de Goudfazant klinkt misschien als een oubollig hotel, maar het is een hip restaurant aan het water in Amsterdam-Noord.

Van buiten moet je een paar keer kijken of je goed zit, maar eenmaal binnen zijn de 1200 vierkante meter echt indrukwekkend. Lange rijen witgedekte tafeltjes en rode kantinestoeltjes en een enorme ‘kroonluchter’ van melkflesjes.

Franse menukaart

In de gigantische loods koken de chefs de sterren van de hemel. Het eten is Frans en op de menukaart vind je klassiekers als bisque, ganzenterrine, charcuterie met cornichons vooraf, onglet met gratin dauphinois of een kippetje van het spit als hoofdgerecht.

Elke avond zit het hier gezellig vol. Dus reserveren is aan te raden.

Lekker uit eten in Amsterdam Noord? Ontdek de beste Amsterdam-Noord restaurants bij specialin.nl. De restaurants uit Amsterdam-Noord zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, Iens en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Amsterdam-Noord gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Ook kijkt Special In naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is een voorwaarde voor restaurants dat het gerund wordt door een zelfstandig ondernemer is. Dus geen grote ketens en massa-productie. Ga je uit eten bij deze restaurants in Amsterdam-Noord dan is kwaliteit gegarandeerd en je steunt met je bezoek de lokale ondernemer. Hotel de Goudfazant is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit Amsterdam-Noord.

Adres

Aambeeldstraat 10
1021 KB Amsterdam
020 - 63 65 170

www.hoteldegoudfazant.nl

Openingstijden

Openingstijden: maandag gesloten. Dinsdag t/m zondag vanaf 18 uur.