de BESTE RESTAURANTS uit Amsterdam Noord

Hotel de Goudfazant

al jaren een populair restaurant voor hippe Amsterdammers

Hotel de Goudfazant

Hotel de Goudfazant: elke dag volle bak

Hotel de Goudfazant klinkt misschien als een oubollig hotel, maar het is een hip restaurant aan het water in Amsterdam-Noord.

Van buiten moet je een paar keer kijken of je goed zit, maar eenmaal binnen zijn de 1200 vierkante meter echt indrukwekkend. Lange rijen witgedekte tafeltjes en rode kantinestoeltjes en een enorme ‘kroonluchter’ van melkflesjes. Elke avond zit het hier gezellig vol. Dus reserveren is aan te raden.

Franse menukaart

In de gigantische loods koken de chefs de sterren van de hemel. Het eten is Frans en op de menukaart vind je klassiekers als bisque, ganzenterrine, charcuterie met cornichons vooraf, onglet met gratin dauphinois of een kippetje van het spit als hoofdgerecht.

Meer weten?

Wil je meer weten? Over bijvoorbeeld het ontstaan van de naam ‘Hotel de Goudfazant’? Lees het leuke artikel van Gijsbregt Brouwer

Bekijk de goede beoordelingen op Tripadvisor of op iens/the fork

Bezoek de  Website van Hotel de Goudfazant

Lekker uit eten in Amsterdam Noord? Ontdek de beste Amsterdam-Noord restaurants bij specialin.nl.

De restaurants uit Amsterdam-Noord zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, TheFork (voorheen Iens) en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Amsterdam-Noord gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Special In kijkt ook naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is het een voorwaarde dat het restaurants gerund wordt door een zelfstandig ondernemer. Dus geen grote ketens en massa-productie. Hotel de Goudfazant is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit Amsterdam-Noord.

 

Adres

Aambeeldstraat 10
1021 KB Amsterdam
020 - 63 65 170

www.hoteldegoudfazant.nl

Openingstijden

zie website