de BESTE RESTAURANTS uit Amsterdam Noord

IJkantine Amsterdam-Noord

restaurant-café in Amsterdam Noord

IJkantine Amsterdam-Noord

Ontbijt, lunch, diner aan het water.

De IJ-kantine is een vrolijk en eigentijds ingericht restaurant café gelegen aan de NDSM-werf in Amsterdam Noord.
U kunt er elke dag vanaf 9 uur terecht voor een heerlijk ontbijt en een kop koffie. Later op de dag worden er ambachtelijke lunches en diners geserveerd.

Wie komt eten bij de IJ-kantine zal merken dat er voor ieder wat wils is. Er staan klassiekers op de kaart zoals een steak tartaar, Caeser salade, carpaccio en een bouillabaisse. En wat chiquere gerechten zoals Fruits de mer, diamanthaas, zeebaars en oesters. Ook kunt u bij de IJ-kantine terecht voor een huisgemaakte hamburger en pasta’s.

Het terras van de IJ-kantine bevindt zich direct aan de oevers van het IJ en heeft de hele dag zon vanaf de ochtend tot aan de avond.
Sloepen en bootjes kunnen makkelijk aanmeren aan het privé ponton.

Op de beide entresols bevindt zich o.a. de Lounge met open haard en twee besloten vergaderruimtes. Deze sfeervolle ruimtes worden ook gebruikt voor besloten diners en borrels.

Vanuit elke zitplaats van het gebouw kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde.

Kinderhoek

Ook is er aan de kleintjes gedacht. Het terras heeft aan één uithoek een zandbak en elk weekend kunnen de kinderen naar hartenlust knutselen in het KinderKnutselPaleis.

 

Adres

Mt. Ondinaweg 15-17
1033 RE Amsterdam Amsterdam
020 - 633 71 62

www.ijkantine.nl

IJkantine Amsterdam-Noord

×

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 9.00.