de BESTE RESTAURANTS uit NDSM

Pllek

De hotspot aan het IJ

Pllek

PLLEK Café/Restaurant

Het eilandgevoel midden in de stad

Pllek ligt op de historische NDSM-werf, pal aan het IJ. Het stadsstrand, het grote terras en het mooie uitzicht op Amsterdam maken Pllek uitermate geschikt om even te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een eilandgevoel midden in de stad.

Het menu bij Pllek is 75% vegetarisch, waarvan 25% vegan

Hiermee hopen zij gasten nieuwsgierig te maken naar de bijzondere alternatieven die de vegetarische keuken te bieden heeft en mensen te verleiden om minder vlees te eten.

In 2018 nam Pllek de Falco Eleanorae Award in ontvangst!

Deze Award wordt uitgereikt aan een horeca locatie binnen Nederland en België die uitblinkt op het gebied van duurzame Food & Beverage.


Pllek Cultureel programma

Pllek wil mensen inspireren, prikkelen en kennis laten maken met andere culturen en nieuwe inzichten. Het hele jaar programmeert Pllek daarom live muziek uit alle windstreken, internationale films, yoga, kunst exposities, mini-festivals, theater, workshops, ligconcerten, een creatief kinderprogramma en nog heel veel meer.

Sinds december 2016 organiseert Pllek het eigenwijze concept Pllek Live Stage voor avontuurlijke muziekliefhebbers. Een avond met twee opvallende live acts en een DJ. De artiesten slaan een brug tussen niet-westerse muziekgenres en (live) elektronica. Een exotische, verrassende avond waarbij live muziek naar de dansvloer wordt gebracht.

Kom borrelen, geniet van gevestigde namen en opkomend talent uit binnen- en buitenland!

Gasten die voorafgaand bij ons gedineerd hebben krijgen 50% korting op de deurprijs.

Lekker uit eten in Amsterdam Noord? Ontdek de beste Amsterdam-Noord restaurants bij specialin.nl. De restaurants uit Amsterdam-Noord zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, Iens en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Amsterdam-Noord gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Ook kijkt Special In naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is een voorwaarde voor restaurants dat het gerund wordt door een zelfstandig ondernemer is. Dus geen grote ketens en massa-productie. Ga je uit eten bij deze restaurants in Amsterdam-Noord dan is kwaliteit gegarandeerd en je steunt met je bezoek de lokale ondernemer. PLLEK Café/Restaurant is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit Amsterdam-Noord.

bekijk hier de agenda van Pllek

Adres

Neveritaweg 59
1033 WB Amsterdam
020 - 2900 020

www.pllek.nl

Openingstijden

Ma t/m do: 09:30 - 01:00
Vrij + Zat: 09:30 - 03:00
Zo: 09:30 - 01:00
De keuken is elke dag tot 22:00 geopend.
(Ontbijt: 09:30 - 12:00, lunch: 12:00 - 15:30, borrel: 16:00 - 22:00, diner: 18:00 - 22:00)