speciale adressen voor FOOD, WIJN, CATERING NDSM

NDSM Café en NDSM Theater

Prachtig uitzicht op de NDSM Werf

NDSM Café en NDSM Theater

NDSM Café

Het nieuwe NDSM Café zit meteen boven het NDSM Theater.

Met een prachtig uitzicht op de NDSM Werf, voldoende parkeergelegenheid en vlakbij de NDSM Pont belooft dit een nieuwe culturele parel in Amsterdam Noord te worden. Na een voorstelling in het NDSM Theater gebeurt het na-kletsen in het café of terras met zeer zonnige tribune. Natuurlijk ook een fijne plek om dagelijks heerlijk te kunnen zitten en relaxen.

Als break out room van het theater, voor bijvoorbeeld presentaties en workshops is deze ruimte ook zeer geschikt.… maar gewoon een borrel komen doen kan ook en : Het enige café met Duvel op de tap!  

Langskomen kan altijd en heb je interesse in de huur van het café, al dan niet in combinatie met het NDSM Theater, neem dan contact op met verhuur@ndsmloods.nl


NDSM theater

Het NDSM Theater bevindt zich in de monumentale NDSM Loods op de NDSM Werf, waar één van de grootste, oudste en bekendste kunstenaarsbroedplaatsen is gevestigd. 

Een spannende, enerverende, rauwe en industriële ontmoetingsplek waar cultuur en horeca samenkomen. 

Het Theater ligt in de uiterste zuidoost hoek van de NDSM Loods en heeft vanaf de eerste verdieping, waar het nieuwe NDSM Café inmiddels geopend is, een prachtig uitzicht op de NDSM Werf!

De zaal is zeer geschikt voor theatervoorstellingen, presentaties, workshops, clubnachten, bedrijfsfeesten – en bijeenkomsten en andere events.

Interesse in de huur van het NDSM Theater, neem contact op met verhuur@ndsmloods.nl

NDSM Café en NDSM Theater

×

Openingstijden

zie website
www.ndsmloods.nl